miercuri, 25 aprilie 2018

Semanatoare porumb 4 randuri

Semanatoare mecanica pentru porumb randuri. Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole. Exemplu: Descriere compactor . SEMANATOARE DE PORUMB PE RANDURI, OZDOKEN VPHE-DG4. Este destinata semanatului concomitent cu . Utilajul este in stare buna de functionare, recent import. Vand semanatoare porumb randuri cu fertilizator marca pigoli.


Ea poate fi echipata cu sau. Gârbova de Jos, str Căprioarei,nr 11A, jud. Monosem Semoir monograine PNU RANGS Monosem Limousin.


Semănătoare de precizie Monosem ocazie - Semănătoare de precizie Monosem. Set de discuri distribuitoare pentru semanatul semintelor de porumb si floarea . Oferte produse si servicii: semanatoare de porumb randuri. Produs oferit de NATALAG S. WIRAX DISTRIBUTIE vinde semanatoare de plante prasitoare pe randuri cu fertilizare si disc dublu care poate fi utilizata la semanarea porumbului, floarea . Tractoare, Vand tractor cu plug disc, semanatoare porumb randuri.


Instalatie azot, semanatoarea este fabricata la Piatra-Neamt. Daca esti in cautarea de semanatoare porumb randuri, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru semanatoare . Vând piese pentru semănătoare model mecanic pe 2-rânduri cu sau fără . Rândurile sunt dispuse cu totul altfel decât știu fermierii.


Răspândită mai ales la cultura de porumb , tehnologia Twin-Row se poate aplica cu aceleași rezultate și. Yield Pro semanatoare Twin Row. Nu există informații disponibile pentru această pagină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare