luni, 6 august 2018

Storcator de fructe profesional pentru bar

Storcatoare bar - accesorii indispensabile intr-un bar profesional. Storcator profesional cu clapeta pentru citrice- Storcator fructe. Comercializam o gama larga de storcatoare profesionale : storcatoare manuale si automate. Va oferim echipamente bar cu preturi mici si promotii la orice storcator de citrice achizitionat.


Descopera noua gama de echipamente pentru bar de la Topk. Comanda acum storcatoare profesionale de citrice la cel mai bun pret. Storcatorul de citrice profesional nu trebuie sa lipeasca din . Ai posibilitatea sa alegi un model ieftin si bun dintre cele mai bune storcatoare profesionale , citind pe Clovis. Blender profesional bar Hamilton Beach, cu viteze Vas policarbonat gradat.


SDS Group distribuie in Romania, o gama larga de echipamente si utilaje pentru baruri de inalta calitate, produse de producatori de top din Europa. Presa citrice manuala profesionala. Acest storcator fructe si legume este foarte util si durabil. Detine motor rezistent la apa.


Designul acestui storcator fructe profesional satisface toate standardele. Grup multifunctional blender, frappe, ice crusher, storcator citrice. INOX, compatibil pentru diferite dimensiuni de fructe , usor de curatat.


Blendere si storcatoare profesionale la oferte speciale cu livrare rapida! Centrifuga automata, model J 1Ultra, pentru suc clar din fructe si legume. Informatii despre STORCATOR DE FRUCTE PROFESIONAL -PRESA MANUALA- UZ PERSONAL SI PROFESIONAL ( BAR ). Lider mondial in producerea de echipamente pentru prelucrarea si obtinerea sucurilor naturale din diverse sortimentele de fructe , compania Zumex ofera solutii . HUROM slow juicer - storcător necentrifugal prin presare la rece, cu un ax. Echipamente bar - Moratti.


Frigider pentru bar pentru sticle, doze,etc. Un storcator de fructe profesional este o optiune excelenta daca vrei sa prepari cantitati mari de suc. In catalogul nostru gasiti in vanzare storcatoare de fructe si legume in Chisinau la preturi reduse.


Cumparati storcator electric in Moldova de la producatori . Cocktail bar HAWAII HAGOLA. O gama variata de storcatoare profesionale oferita de gastromarket. Bar Etichete: J8 j80-ultra, robot-coupe, robot-coupe-j8 storcator -centrifugal. Stan suport- pentru fructe. De asemenea, fresh-urile sunt o adevarata fita in ziua de astazi, iar orice bar trebuie sa detina un storcator de fructe profesional care va reda . HW SBE) Hurom HW Comercial storcător profesional cu presare la rece Harnic,.


Hurom pentru uz semi-industrial, adică pentru restaurante, baruri , . Storcător centrifugă citrice Santos 50. Zeste un storcator automat ideal pentru baruri si localurile cu spatii inguste datorita designului sau compact. Momentan nu sunt produse adaugate in aceasta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare