marți, 2 septembrie 2014

Semanatoare manuala seminte mici

Semanatoare manuala ran bob cu bob, seminte mici sau mari. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Produse experimentate si perfectionate de 1ani, recunoscute in toata lumea. Semanatori pentru seminte mici , tractate, manuale sau auto-propulsate.


Semanatorile de precizie pot semana aproape orice fel de seminte mici. Descoperiti semanatoare manuala la preturi reduse (produse). Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata . Pentru a regla norma de semanat. Au avut mare succes pentru că sunt utilaje mici , foarte practice.


Indagra semanatoarea manuala pret container . Suceava Suceava Telefon . Livrare in toata tara prin . Acest anunt nu mai este activ. La set, odata cu semanatoare primit role pentru seminte mici si o rola Gpotrivita pentru seminte de fasole, mazare sau semanarea semintelor mici in rand . Informatii despre SEMANATOARE MANUALA PENTRU SEMINTE MICI , LEGUME, PORUMB,CEREALE. Este dotata cu semanatori pentru toate tipurile de seminte si pot fi. Semănătoare Electrică Manuală (tăvi și răsadnițe).


Mașină manuală , cu un utilizator reprezintă un real ajutor la semănatul semintelor mici si valoroase in tavi si rasadnite. Cumparati semanatoare manuale mici pentru . Masina manuala , cu un utilizator reprezinta un real ajutor la semanatul semintelor mici si valoroase in tavi si rasadnite. Este necesara o sursa de curent electric . Manuala sau automata, Gradinarul Gospodar iti propune o gama variata. JP-este o semanatoare manuala pentru semintele mici care poate . JP-este o semanatoare manuala pentru seminte mici.


Eurokomax este recomandata pentru seminte mici semanate aproape de suprafata solului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare