miercuri, 4 februarie 2015

Zass zem05

Zass ZEM espressor manual, de mici dimensiuni, ce prepara un espressor bun. Produsul este in stoc magazin suficient. Vă mulţumim că aţi cumpărat acest aparat. Alimentarea se face doar cu . Maro zem brown Zass la cel. Rate in magazin, aprobarea . Acum este doar 16lei!


Livrare Gratuita , Plata in rate, Garantie extinsa si multe alte beneficii! Capacitate rezervor apa: l. Specificatii tehnice: Culoare: . Electrocasnicele pe care le doreai. Cumpara espressor manual zass zemonline pe eMAG. Vaporizator turbo pentru capucino sau incalzire.


Dureaza mult pana incalzeste? Tava, grilaj demontabil . Promotie, livrare rapida si rate fara dobanda. Storcator de fructe Zass ZJE 0 300W, viteze, Functie Pulse - eMAG. Prajitor paine Zass ZST0 800W, felii (Alb).


Oferte ZASS prezente: mixer ZHMBasic, 59. Presiune: Pana la bari. Espressor electric Zass ZEM05. Manual de utilizare expresor ZASS ZEM. CP, Dispozitiv cappuccino, Bar.


Magazine, preturi si caracteristici pentru Expressor cafea ZEM(oferte - pret de la 16RON). Felicitări pentru cumpărarea acestui produs ZASS. Ca toate produsele ZASS , şi acest produs a fost conceput pe baza cunoştinţelor tehnice cele mai noi şi s-a . Acest pin a fost descoperit de Paul Mahalean. Zass ZEM este un aparat manual pentru cafea, usor de utilizat si de intretinut. Descoperă (și salvează!) Pinuri pe Pinterest!


Include si vaporizator turbo pentru cappuccino! Pentru o dimineata plina de energie! Putere: 800W, capacitate: 0. Incepe-ti ziua cu cele mai puternice arome de cafea naturala, preparata exact pe gustul tau.


This Pin was discovered by Paul Mahalean. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare