luni, 8 iunie 2015

Feliator reglabil pentru blaturi

Pentru cele mai importante momente din viaţa când vreţi să vă surprindeţi prietenii şi familia cu un tort ca la carte s-a inventat feliatorul reglabil pentru blat. Cumpara feliator blat tort online pe eMAG. Feliator reglabil pentru blaturi. Tort delicios, blat perfect feliat! Ideal pentru prepararea torturilor.


Sa feliati blatul perfect devine o sarcina usoara, datorita acestei forme din otel . Magazinul de cadouri TheGift. Să feliați tortul perfect până la straturi devine o sarcină ușoară, datorită acestei forme din otel inoxidabil reglabilă. Sa feliati tortul perfect pana la straturi devine o sarcina usoara, datorita acestei forme din otel inoxidabil reglabila: taierea va fi rapida si precisa!


Livrare rapida, sigura si ieftina. Site de reduceri cu cele mai mari reduceri de . Foile de tort vor fi perfecte, . Taierea va fi fina si precisa! Acest feliator reglabil blat. ALTE ACCESORII BUCATARIE.


Cautati un produs eficient si la un pret bun care sa va . Mod de utilizare: Intoarceti. Lei Fără TVA: Lei. Cu ajutorul acestei forme din inox, reglabile, puteti felia blatul pana obtineti straturi, pe care le umpleti apoi cu crema preferata.


Material: Oțel inoxidabil. Dimensiuni: diametru intre la cm; inaltime: cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare