marți, 29 septembrie 2015

Dedeman gratar

România,(Încărcătoare de gard electric ) în site-ul Zipy -simplu de a cumpăra în (eBay) cumpăraţi! Cumpara acum gard electric pentru orice tip de animale. Gard electric : vaci, oi, capre, porci, mistre , urs, pasari, caini. Cel mai buna raport calitate pret pentru generatoarele Patura de V, pentru garduri scurte destinate vitelor, cabalinelor si animalelor domestice. Va rugam sa creati un cont sau autentificati-va pentru a vedea preturile.


Intrati la meniul Contul meu. Tour Impex Group SRL, importatorul gamei de garduri electrice si accesorii CHAPRON LEMENAGER, va ofera la preturi atractive aparate de garduri electrice , . Se insurubeaza foarte usor in stalpii din lemn. Izolatori de fir pentru gard electric. Cu surub din otel zincat. Pret : 2RON (TVA inclus).


Aparat gard electric DL400 V. Acumulator Reincarcabil V/Ah Garduri solare Tour Impex Group SRL importatorul gamei de garduri electrice si accesorii CHAPRON LEMENAGER va. Rezultatele căutării pentru Sarma pentru gard electric , 6mm x 5m printre anunțurile. Pretul afisat este la metru patrat si se .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare