miercuri, 30 septembrie 2015

Horeca produse

Horeca Bucuresti comercializeaza echipamente profesionale pentru restaurante, hoteluri, baruri, echipamente firme de catering, utilaje industria alimentara, . Pe langa o gama variata de produse , BILANCIA ofera si numeroase servicii . Suntem alaturi de partenerii nostrii din Horeca cu produse specifice, pentru a-i sustine in demersul lor de a oferi clientilor servicii de calitate. Va punem la dispozitie accesorii si produse profesionale horeca , importate din Olanda, service in tara, piese de schimb, consultanta si proiectarea noii . Productie si distributie de produse de menaj profesionale ce isi desfasoara activitatea la nivelul Romaniei. Produse de curatenie profesionale.


Cea mai variata gama de produse Horeca la eMAG, la preturi avantajoase si cu extra beneficii: deschiderea coletului la livrare, plata in rate, retur simplu si rapid. Maxigel furnizeaza echipamente si utilaje horeca frigorifice alimentare panificatie bucatarie restaurante patiserie covrigarie fast-food. Horeca Express ofera dotari complete de echipamente si utilaje horeca ,. Completează-ți linia cu ultimele produse adăugate pe site! Horeca Hygiene produse de igiena,echipamente profesionale de curatenie, detergenti profesionali, dezinfectanti,sisteme de igiena si curatenie, dispensere.


HORECA Select iti ofera gama profesionala de produse alimentare si nealimentare pentru bucatarii la un pret competitiv. Comercializam produse de calitate, la preturi minime pe piata HoReCa. Va asteptam la showroom-urile noastre din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, . Fii la curent cu noile echipamente, utilaje si accesorii Horeca ! Preturi mici pentru cantitati mari.


Importator si distribuitor de mocheta, covor PVC, linoleum si alte pardoseli profesionale. Ca urmare, clientilor le sunt oferite cele mai noi produse din domeniul HoReCa , astfel incat fiecare proiect sa fie deosebit, atat din punct de vedere al utilajelor . Intra pe site pentru a vedea. Vrei să reduci costurile?


Degresant pentru suprafețe lavabile. Indiferent daca detii un hotel, un restaurant, o cafenea, vei avea nevoie de produse Horeca. Ele poarta acest nume deoarece se afla sub . Pentru că înțelege că în industria HoReCa fiecare detaliu trebuie să fie impecabil, Top M - atelier de produse horeca , vine în întâmpinarea . Masina de tocat carne TC 8. SDS Group este una dintre cele mai vechi companii care se ocupa de furnizarea de echipamente profesionale pentru domeniul HORECA , medical si curateniei. Cataloage produse si oferte cu producatori in ordine alfabetica pentru piese de schimb horeca , bucatarii, refrigerare, expresoare, masini de spalat vase, . Condimentele produse de Univer evoca un trecut de peste de ani, perioada in care in permanenta am dezvoltat produsele si . Importator produse horeca hotel restaurante pensiuni cabane jobeline vega pulsiva.


Domeniile Mennini Selection Horeca. Inovam si diversificam in permanenta portofoliul nostru de produse. Descopera produse si vesela pentru HoReCa , tacamuri, pahare . Apa minerală naturală carbogazificată Bucovina are un conținut redus de sodiu, gust plăcut și echilibrat, precum și proprietăţi deosebite de a lega şi reţine . Horeca – Spot Remover – eliminare pete intr-un mod natural. Este usor de utilizat si ofera o imagine amanuntita a tuturor categoriilor de produse dedicate canalului Horeca , pornind de la produsele de . Viziteaza magazinul Ad- horeca pe ShopMania Jingle.


ARDEI CHERRY CULORI UMPLUTI CU BRANZA 1. Mobilier horeca personalizat - mii de produse profesionale. Se arată 1–din 1rezultate. Sorteaza produsele , Sortează după popularitate , Sortează după evaluarea medie, Sortează după noutate, Sortează după preț: . Solutii profesionale pentru HoReCa , proiectare restaurante si cafenele, service.


Evenimentul ofera expozantilor – furnizori de produse alimentare si non- alimentare, furnizori de mobilier, echipamente si solutii pentru operatorii din industria . Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs. Importam si distribuim produse de curatenie, parfumuri ambientale, . Suntem furnizori nationali de produse profesionale si solutii complete de curatenie pentru clientii profesionali si casnici. Echipamente și utilaje HoReCa. Despre produsele Horeca trebuie sa afli ca ele se refera la ansamblul de echipamente si dotari profesionale pentru derularea activitatilor in . In industria ospitalitatii, curatenia dintr-un hotel sau restaurant este prima care ii. La HARGHITA HOLDING avem produse de curatenie, echipamente, . Evolet Selection - produse Horeca Ceai Grand pack Evolet Selection.


Din lapte romanesc pentru afaceri romanesti. Affichez les coordonnées et les détails de Rokelin Furniture - importator produse horeca. Oferte noi pe post de Agent-vanzari- produse - horeca. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 27.


Special pentru operatorii HoReCa , aceste produse sunt ambalate tip gastro, în pungi cu greutate variabilă, în funcţie de cerinţele clienților.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare