miercuri, 23 septembrie 2015

Perie scame

Masina De Facut Peleti Diesel cu Tocator Ora Cinci. Masina Tocat Crengi LS 1C Laski LASKI LS 100/27C este o masina compacta si inovatoare prin tehnologia sa. Poate toca crengi cu diametrul de pana Ia.


Vopsea pentru exterior; Amorsă pentru exterior Vopsea lavabilă pentru exterior Tencuială pentru exterior Baze şi vopsea colorată pentru maşina de mixat. Masini erbicidat, imprastiat ingrasaminte, atomizoare. Tocatoare crengi Despicatoare de lemne de vinzare in Chisinau, Moldova - Monacu.


Masina Hidraulica de despicat lemne Villager LS T. Centrala verde este un sistem inovator care transformă compostul, amestecul de lemn tocat cu frunze, în căldură şi energie electrică. Robuste, fiabile si usor de utilizat, masinile din seria H reprezinta solutia economica. Chips”, indiferent de materialul tocat.


Alege intelept masinile profesioanle de bricheti. Masina tocat crengi 7-m³/h cu cardan pentru tractor CP LS 1T LASKI @ ToolsZone. Masina de tocat crengi -made in RO- download video to MPor MPformat in a few minutes, fast and easy to use!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare