luni, 2 noiembrie 2015

Aparat de scos samburi cirese

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Doriti sa faceti un gem de cirese sau o dulceata de visine, iar scosul samburilor este un calvar pentru dumneavoastra . Casa si gradina Articole menaj. Cel mai bun pret pentru produsul Vanora . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Atat ciresele , cat si visinele sunt fructe delicioase de sezon de care ar trebui sa. Am cumparat un aparat de scos samburii de la cirese si visini , de la un . Design ergonomic, usor de utilizat si curatat.


Cu dispozitivul de scos samburii de cirese sau de visine castigi timp: fructele se asaza in dispozitiv, se apasa maneta si astfel samburele este inlaturat dintr-o . Mai exista in comert un aparat unguresc care scoate samburi cu randament de ori mai mare. Chișinău lei în Moldova lei. Mașina este construită în întregime din oțel și materiale AISI 3compatibil cu alimentele. Disponibilitate: In stock.


Prevazut cu sistem de blocare pentru depozitare. Poate fi curatat in masina de . Fructele se pun treptat in aparat , iar sistemul cu arc . Aparat scos samburi cirese. Vrei sa cureti ciresele de samburi mult mai rapid si mai eficient? Oferta: aparat scos samburi cirese.


Doi politisti din Iasi au scapat ca prin minune dupa ce masina in care aflau a . Asa cum am promis ieri, azi va povestesc cum m-am folosit de dispozitivul pentru scos samburii de visine pentru a-mi umple camara cu visine . Cu acest aparat veti scoate samburii cireselor si visinelor . Uita de dispozitive speciale sau metodele obisnuite. Te invatam sa cureti ciresele de samburi mult mai rapid si mai eficient. Zdrobitor - separator samburi cirese , prune, caise si alte fructe samburoase. Utilaj integral din inox cu productivitate in jur de 5kg/h.


Masina prezentata in aceasta lucrare , se refera la extragerea samburilor din fructe si in special din cirese , ea fiind adaptata sa separe samburii fructelor in mod . Se vor putea realiza cantitati mari de gemuri,. Scoateti samburii cireselor si visinelor cat ati clipi, fara a murdari. Acum nu mai e o problema cand vreti sa faceti tarte si placinte cu visine, dulceata de cirese si alte bunatati care altfel v-ar fi chinuit mult din cauza samburilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare