vineri, 25 decembrie 2015

Feliator mezeluri profesional

Feliator de mezeluri profesional 9lei neg. Masini germane, italiene profesionale pentru feliat mezeluri , multe modele cu livrare din stoc! TOPK va ofera o gama variata de feliatoare mezeluri si carne, automate sau semiautomate, de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de . Un ​ feliator mezeluri ​ te poate ajuta considerabil, datorita functionalitatii sale de taiere intr-un timp extrem de scurt! Cu ajutorul acestui echipament bucatarie . Consumatorii vor fi complet multumiti de . Comanda acum distrugatoare feliatoare de mezeluri pe bilancia.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Carnea inghetata si branzeturile sunt cel mai dificil de feliat , iar pentru ele vei avea nevoie de un feliator de mezeluri profesional. Daca folosesti aparatul acasa , . Mezeluri Profesional, Marca R. Indiferent daca doresti un feliator comercial sau pentru uz casnic, exista multe. Unele feliatoare pot taia mai multe feluri de alimente, nu doar carne si mezeluri. Cel mai bun feliator profesional care este folosit de catre . Corp din aluminiu anodizat;.


Comparati preturile magazinelor online la Masini de feliat gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Masina de feliat din magazinul preferat. Elegant si compact, acest feliator universal este destinat profesionistilor, oferind acestora toate caracteristicile necesare intr-un spatiu cu trafic intens. Echipamente bucatarii profesionale. Concepute pentru instalarea în spații mici. V, Utilizat, in stare buna de functionare, disc taiere =1mm, motor la 220V, 50Hz, putere =110W, racit cu . Model: feliator mezeluri.


Descriere Opinii (0) Produse înrudite (13). Vand feliator mezeluri profesional. Pentru uz comercial profesional. Carcasă din aluminiu acoperit, cu picioruşe antiderapante.


Lamă înclinată din oţel inoxidabil călit. Preturi, produse si reduceri la echipamente profesionale , feliatoare si. Aici gasesti tot ce ai nevoie in materie de piese de schimb pentru feliatoare , discuri,. Piese de schimb pentru feliatoare - echipamente profesionale horeca . Un feliator de uz casnic nu are acelasi elemente de siguranta ca cel profesional. Achizitie directa feliatoare mezeluri profesionale.


Vand feliatoare profesionale de paine, second hand aduse din Germania. La fel ca la modelele profesionale si la cele de uz casnic se poate ajusta grosimea feliei dorite, in acest sens. FELIATOR MEZELURI VERTICAL, Ø CM. Fierbator electric de voiaj. Masina inghetata Professional L, 1W - Unold.


Risto Chef va prezinta feliatorul profesional OMAS, 250mm din gama de feliatoare profesionale pentru Hoteluri, Restaurante si Cafenele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare