joi, 31 decembrie 2015

Tocator furaje

Utilaje agricole si industriale Alte. Suntem Specializati In Mori Si Produse Destinate Gospodariilor Romanesti. Este un tocator foarte usor de manevrat datorita modului inovator de . Cumpara tocatoare furaj online pe eMAG. Adăugați în Lista de dorințe. Tocatorul de furaje se utilizeaza pentru . V și la 3V, în funcție de posibilitățile gospodarilor și fermierilor.


W este actionat de un motor electric monofazat si este multifunctional. Mori si tocatori furaje pentru a spori eficienta in activitatile de prelucrare a furajelor. Asigurarea de furaje corespunzatoare pentru animale joaca un rol vital in . Asortiment bogat de tocatoare de furaje in Moldova la preturi ieftine. Citeste ultimele stiri despre tocator furaje pe StirileProTV.


In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje. Este actionata de un motor electric monofazat si este multifunctionala. Echipamentul de lucru este format ditr-un disc pe care sunt montate trei . RON, cel mai IEFTIN pret din piata! Tocatoare de furaje de vinzare in Chisinau, Moldova - Monacu. Tocător MS 3(fără motor).


Acest tocător de furaje este acționat de un motor electric monofozat și este multifuncțional. Cumpărați la Chișinău cu livrare gratuită în toată Moldova. Caracteristici tehnice: Lungime (cm) – 85. Garanție an, vânzare pe credit.


Sorteaza dupa: Relevanta. Acasă Veste bună pentru fermieri: APIA începe de luni să vireze banii! Livrare in orice oras din Moldova!


Modele de mori si tocatori furaje pentru prepararea rapida a hranei pentru animale. Toate echipamentele provin de la producatori de top cu garantie. Compară cele de companii din TECUCI: ECHIDEN S. EUROAND GRUP SRL, SERVICE PIESE S. Oferte produse si servicii: tocator furaje multifunctional. Cele mai ieftinetocator furaje. Masina de maruntit furaje , GARANTIE LUNI!


Noul tocator lateral TMC este specific pentru lucrarile de la nivelul solului. Acest tocator poate fi usor transportat pe drumuri în pozitie verticala, dar poate fi, . Video tocator de furaje - Findclip. Net - is a comedy video search, video game, composite video, entertainment video, TV video clip, fast sports video and free.


Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale . Moara pentru furaje YK 300.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare