luni, 28 decembrie 2015

Storcator de portocale profesional

Anunturi storcator profesional - storcator profesional. Comanda online echipamentele necesare. Storcator de portocale profesional.


TOPK va ofera o gama variata de aparate stors citrice manuale sau electrice si storcatoare profesionale ideale pentru uz profesional in baruri, cafenele, . Comercializam o gama larga de storcatoare profesionale : storcatoare manuale si. Conceput pentru a extrage sucul din citrice ( portocale , grapefruit, lamai, mandarine) dar si din rodii cu un procentaj de stoarcere de . Preturi storcator citrice profesional - Lista cu rezultate pentru storcator citrice profesional. Compara preturi si oferte actualizate. Cu o experienta de peste de ani, Santos este un producator de echipamente comerciale recunoscute pentru fiabilitate si eficienta.


Reprezentat in peste 130 . O solutie inovatoare pentru afacerea ta! Lider mondial in producerea de echipamente pentru prelucrarea si obtinerea sucurilor naturale din diverse sortimentele . Storcătorul manual pentru citrice este ideal pentru sucurile fresh din citrice sau rodii în restaurante, baruri, cafenele și alte spații Horeca. Storcător automat Compact și rapid Motor puternic și sistem de presare cu roți dințate din metal Picurătoare, carcasă și bare transversale superioare din ote.


Materia prima trebuie spalata in . Horeca Bucuresti echipamente profesionale pentru restaurante, malaxor, aparat kebab,. Produsul care iti lipsea. Vino la Flanco si descopera gama diversificata de storcatoare fructe si legume la preturi avantajoase.


Presa citrice manuala profesionala. Extrem de solid si de stabil, storcatorul este fabricat din fonta si are sita . Cauti cele mai bune storcatoare de citrice? Cel mai bun storcator de citrice.


Gama completa de storcatoare de fructe profesionale Zumoval. MINIMAX, care stoarce portocale pe minut, pana la FAST TOP, care stoarce de . Aparate stors suc de portocale , lamai, grapefruit. Consum redus de energie: 120W.


Acest aparat este un produs . In catalogul nostru gasiti in vanzare storcatoare de fructe si legume in Chisinau la preturi reduse. Cumparati storcator electric in Moldova de la producatori . Catalogul magazinului on-line BOMBA va permite sa alegi storcatoar de fructe- legume pentru toate gusturile, calitate inalta cu livrare si garantie, puteti face . Are in dotare capete de marimi diferite pentru stors ( portocale , grepfruturi si lamai). Livrare gratuita, rate cu dobanda - PC Garage. Ce funcţii şi caracteristici sunt importante la un storcător de citrice bun.


Cumpara Ciocane,prese si storcatoare in promotie incepand cu 53lei! Prevazut cu un con de stoarcere extrem de mare. Oferte produse si servicii: storcator profesional. Acum ai ocazia sa bei zilnic suc natural preparat exclusiv din citrice cu ajutorul acestui uimitor storcator manual de citrice la un pret sensational de mic. Blender profesional bar Hamilton Beach, cu viteze Vas policarbonat gradat.


Capete storcator citrice HENDI, HORECA-SELECT. HoReCa si pentru orice producator. Un suc natural obtinut cu un storcator de fructe si legume iti da energie pentru intreaga zi,.


Gae se ducea în bucătărie şi făcea un fresh de portocale pentru amândoi. Atunci e timpul pentru un storcator de fructe. Descoperă gama de storcătoare de la Tefal, partenerul perfect pentru sucuri delicioase și nutritive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare