miercuri, 15 iunie 2016

Nu stiu ce mancare sa mai fac

Bai fratilor nu mai stiu ce sa fac de mancare. Ce mancare ati facut azi Sunt in pana de idei nu. Nu stiu ce mancare sa fac. Ma puteti ajuta de răspunsuri feb.


Astazi va propun sa facem o lista cu mancaruri usor de preparat economisim.

O sa ne inspire cand nu mai stim ce sa gatim, sau cand alcatuim meniul. O sa fac eu lista mea, apoi va astept si pe voi sa completati. Ti se intampla deseori sa ajungi mai tarziu de ora acasa?


Tocmai de aceea, astazi . Piureul de cartofi se numara printre cele mai populare garnituri de pe mesele . Ce sa mai fac de mancare : idei pentru mesele principale. Nu dai niciodata gres cu un smoothie pe care il poti prepara rapi folosind .

Te-ai saturat de aceleasi feluri de mancare pe care le- ai tot facut? Iti propunem niste idei de retete ceva mai indraznete. Ca să prepari mâncăruri gustoase nu trebuie neapărat să cheltui toată leafa, ci doar să -ţi. Greseala pe care toti parintii romani o fac iarna.


O reţetă delicioasă, dar mai dietetică de cornuleţe de post umplute cu magiun. Pentru că ne apropiem de perioada Sărbătorilor, nu trebuie să renunţi la acest . Colectie variata de aperitive, supe si ciorbe, mancaruri din gastronomia nationala si internationala , prajituri si dulciuri. Una dintre cele mai frecvente, rapide si populare retete de paste. Dupa minute, zgaltaim tava astfel incat varzutele sa.


Zice să dacă îl pui lângă o banană se coace mai repede dar nu știu dacă e. Mai fac din când în când fasole verde cu maioneză, mai fierb un . Va să zică, ce să fac de mâncare ? Ce să gătesc pentru prânz, pentru cină? Ia, să nu mai se … PUBLICITATE . Gătitul de patru ori pe zi mă termină psihic, nu mai știu ce să le mai pun .

Merge de minune servita la petreceri sau cand pur si simplu nu stii ce sa mai. Vrei sa o lasi mai moale cu mancarurile grele si sa mananci mancaruri mai. Tot ce ştiam să fac acum săptămâni era: cafea, sandwich-uri, ouă. Sunt perfecte pentru cand o sa fac un soi de placinta cu paste, carne . Deci hai să vedem cum ar fi posibil să faci mâncare acasă în fiecare zi.


Nu mai spunem de faptul că e mai ieftin să gătiţi acasă. Fă-ţi ordine în bucătărie în aşa fel încât să ştii cu ochii închişi de unde să iei o tigaie sau unde e solniţa sau . Foarte multi tineri nu stiu sa gateasca mai multe feluri de mancare in paralel si. Din el poti sa iti faci o idee despre cum este mai bine sa -ti . Dacă nu ştii ce să mai găteşti de post, îţi recomandăm o delicioasă mâncare de mazăre, uşor de preparat, foarte săţioasă şi nu în ultimul rân . Pentru ca la ora portiile de mancare calda trebuie sa ajunga la. La final de saptamana, frigiderul tot gol e, bugetul de mancare e pe sfarsite si voi sunteti tot nesatisfacuti.


Preparatele de mai jos sunt hranitoare, gustoase si mai ales usor si rapid. Ce sa faci cand ai un copil mofturos este un articol cu sfaturi si solutii. Stiu ca metoda „televizorul” nu este chiar cel mai elocvent exemplu, . E cea mai grea si mai complexa meserie din cate stiu ! Cand e vreo urgenta si nu vrea sa manace nimic din ce-i dau, fac repede o mamaliga! Fac mancaruri cu gust, ca la cantina: oale cu ciorbe si supe, mancaruri.


MANCARE DE PUI CU MASLINE. Cat despre gatit nu prea ne pricepeam si nici nu stiam mare lucru despre ce am putea combina. Uneori nu apuc sa fac poze, alteori nu am nicio dispozitie dupa ce. Si daca tot vorbim de poze, nu va asteptati sa fie cele mai reusite, le fac ori seara ori dimineata.


Nu va asteptati la nu - stiu -ce-complicaturi pentru ca nu este cazul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare