marți, 21 iunie 2016

Poze blender

Model : Hydroelectron GT. Stare : De ocazie - stare bună. Pulverizatoare autopropulsate, produse inovatoare atent proiectate și soluții avansate din punct de vedere tehnic, alcătuiesc o gamă completă de utilaje.


Instalatii de erbicidat , met, stropitori, masina de erbicidat ! Livrare in toate judetele tarii. Mai multe oferte, gasiti pe pagina .

O serie de caracteristici de design ale acestei unității și soluții de inginerie de succes ajută la asigurarea funcționării. Unitatea centrala de operarea utilajului UF este pozitionata central la stânga, . Doresc sa stiu daca trebuie sa inregistrez la primarie utilajele care vin dupa tractor cu o singura axa si anume disc agricol, semanatoare, . Masinile de erbicidat (meturi,stropitori) sunt concepute pentru a efectua o tratare chimică a culturii de. Un utilaj versatil și compact cu o capacitate a rezervorului de 2. Anunțuri de Pulverizatoare tractate care corespund căutării dumneavoastră: Pulverizatoare tractate noi și second hand de vânzare.


Bazin din polietilena PE-LLD. Lance cu reglare pe inaltime .

Considerată „piesa de rezistenţă” a producătorului francez de maşini şi instalaţii de erbicidat Berthou maşina tractată Berthoud Tracker are o . Pot fi folosite pentru erbicidare totala sau intre randuri. Se mai pot folosi pentru administrarea de ingrasaminte foliare sau pentru protectia plantelor contra bolilor. Ultimele zile din an, cu o vreme mai blândă, sunt un prilej bun pentru a verifica starea echipamentelor agricole.


Specialiștii de publicația . Noul aparat de erbicidat Sirius este ideal pentru utilizarea pe suprafete agricole mari. Forma monobloc face ca, în variant purtata, sa poata fi folosite bazine cu . Utilaje agricole second hand - M. Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Agro. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania.


Suntem importatori de utilaje agricole noi și secon pentru orice . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Piese, utilaje , accesorii, tractoare și produse agricole. Piese instalatii erbicidat , remorci gunoi, si masini ingrasamint. Masini de erbicidat pentru horticultura, pomicultura si porumb – Caffini. Vând utilaj de erbicidat 5litri, functional, detalii la telefon. Cere informatii Mașina de erbicidat tractată, UG Tehnologie consacrată, pentru cea mai lungă durată de utilizare!


Ofertele producatorilor de clasa si a marcilor din top le puteti gasi la noi!

Peste o sută de utilaje agricole într-un loc la Kistelek. Diferite mărci de mașini agricole. Observatii Echipare: Norma de poluare Stage 3B, Rampa Axiale GV, compresor de aer pentru circulatie continua, scaun . Pregatirea si reglarea corecta a utilajelor pentru erbicidat. Autopropulsat de erbicidat Kertitox KNIGHT.


Fertilizator centrifugal FURBO. Ajutor în a găsi membrana 50mm robinet presiune utilaj erbicidat - Bună seara, Am fost rugat de vecinul să îi găsesc o membrana parte a robinetului de. Masina de ierbicidat autopropulsata cautati folosit sau nou?


Dintre utilajele necesare pentru întreținut pășunile care prezentate la. Pentru erbicidat Maschio Gaspardo a prezentat POMPEO, un utilaj. Produsul pe care il doreai. Acest tip de instalaţii se regăsesc cu bazin din polietilenă reprezentată.


Cu lungimea lancilor de 1 sau 18metri. Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența. Gama de masini de erbicidat Kverneland devine completa odata cu introducerea masinii de erbicidat autopropulsata iXdrive.


Furtun erbicidator MET 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare