luni, 27 iunie 2016

Pellini cafea

Fina, aromata, savuroasa . Nimic nu se compara cu o ceasca de cafea aromata! Arabica, pentru un espresso deosebit de aromat si savuros, ideal pentru cafelele si bautorii de cafea pretentiosi. Este o cafea fina, excelenta, . Compara preturi si oferte actualizate. Cafelim livreaza oriunde in tara cafea boabe la cel mai bun pret.


Profita de brandurile cele mai preferate de cafea boabe si probeaza savoarea si aroma de vis . Cafeaua ideală pentru acasă . Boabele de cafea sunt supuse unui . Metoda de prăjire medie și lentă în conferă . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Aroma si cremozitatea Aroma Oro va vor aduce buna-dispozitie in fiecare dimineata. PELLINI - cafea macinata Espresso Superiore N. Cred ca stiu ce zic cand spun ca Tonino Lamborghini sau Illy sunt cele mai bune cafele care se gasesc la noi.


Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Pellini Top cafea boabe 1kg ff_pellPellini la domo. Floare de Soare demisec (7ml). Solicita acum o degustare!


Produs recomandat pentru aparate de cafea Moka. Amestec unic și exclusivist din cele mai prețioase tipuri de cafea Arabica și Robusta selectate direct din . Produsul are un gramaj de 2g și se livrează prin curier. Intră și vezi reducerile săptămânii de la Kaufland.


Pregătește lista de cumpărături și bucură-te de promoții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare