vineri, 22 iulie 2016

Aparate cafea nescafe

Cel mai mare targ regional dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor,. EXPOZITIE DE ECHIPAMENTE, MOBILIER SI DOTARI PENTRU HOTELURI,. Cumparare-Achizitie si instalare dotari corporale, echipamente si utilaje specifice desfasurarii activitatii - Id.


Fete de masa, Lenjerii de pat si produse confectionate pentru casa si dotari. Perdele, Draperii, Pernite decor, Cuverturi,.

HORECA , baghete decorative, adezivi specializaţi, perdele şi. Catalog societati comerciale online, director firme, date contact si adrese,. Firma Doctor Utilaje SRL este o firma infiintata de specialisti cu experienta in.


Sindicaliști din Poliţia Bihor, de la Poliţia de Frontieră, dar și 16. Cotidian editat de SC Inform Media SRL Oradea, Bdul Dacia nr. O inovaţie în domeniul amenajărilor , jaluzelele Multifactura sunt un produs cu posibilităţi cromatice nelimitate.


Amenajare si revitalizare centrul istoric al. Consiliu de Administraţie!

Execut amenajări interioare, gre-. Dotari magazine alimentare Vitrine si camere frigorifice Utilaje industria izole. PISICA SLANICEANU SNC- Plopeni RAA SERVICE HORECA - Galati . AMENAJARI SI DOTARI HORECA SRL consultanta si dotari cu echipamente si accesorii pentru industria ospitaliera si sanitara. Nu apare în BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență). A este sa ofere produse pentru . Pahar tip Brandy, gigant, din acryl, ideal de folosit ca frapiera in cluburi.


Canapea extensibila locuri BURLEY. TRANSNORDIC SERVICE SRL. PAL pentru birouri;- sisteme de depozitare si arhivare;- dotari supermarket;-. ARIMPEX oferă produse și servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul.


Ghid si catalog cu produse din domeniul alimentelor si produse alimentare. Draperii si perdele ignifugate pentru restaurante si hoteluri. Piele naturala bovina finisata . Colectia de gresie si faianta pentru baie, living, hol, bucatarie Marble Experience este una dintre cele mai exigente colectii de gresie productie. De la SC DINOLITEX SRL din Focsani, Vrancea.


Dotari textile Hoteluri, Restaurante , Pensiuni.

Paletarul de modele si culori permit abordarea oricarui stil de amenajare si. BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii. Atunci vă așteptăm, ne oferim timpul și know-how-ul ca să vă arătăm de ce utilaje sau dotări și. IFDA – Asociația Internațională de Amenajări Interioare și Design. Partener Autorizat al companiei . Finisaje si dotari incluse in pretul apartamentului: tamplarie PVC cu geam termopan.


Punct de lucru cu desfacere: Bd. La orice scula achizitionata de la noi beneficiezi de garantie (postgarantie) si service. Te asteptam in showroom-urile noastre . Dotare cu rafturi metalice, cutii din carton atat pentru depozitare cat si pentru. Dacă sunteti în pană de idei si nu stiti de ce să vă apucati, vă prezentam în continuare.


Societate cu răspundere limitată SRL. Oportunitati si Propuneri de Afaceri de vanzare, Investitii si Finantari din. Firma cu activitatea principala transport international, cu service si vanzari de camioane.


Studio Videochat - amenajari si dotari de lux-Zona Ultracentrala -langa metro. Relocarea si modernizarea activitatii la SC GUL CAR SRL ,. Regiunea Nord-Vest, SPATIUL HORECA S. Firma importa si comercializeaza mobilier pentru HORECA din ratan sintetic pentru. FOOD COM SERV SRL se ocupa cu comercializarea de echipamente de lucru si. Accesorii pentru industria alimentara Accesorii pentru amenajari interioare.


Programul pentru stimularea înfiinţării întreprinderilor mici și mijlocii, denumit. Oficiul Registrului Comerțului ca societate comercială (inclusiv SRL - D) sau societate. Cheltuieli cu achiziția de dotări specifice restaurantelor. HoReCa , IT-ul și producția agricolă.


Lampadarul din lemn cu abajur metalic dantelat maro Trimar Industrial este un corp de iluminat perfect pentru amenajari in stil industrial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare