miercuri, 27 iulie 2016

Desfacator conserve electric

Desfacatoare conserve de produse. Comanda acum online sau telefonic! Mod de utilizare: - Asezati aparatul pe cutia de conserve metalica si apasati pe buton. Lot colectie desfacator sticle conserva deschizator militar tirbuson. Oricand vrei produse din categoria Ustensile pentru gatit, intra pe Carrefour.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Deschizator de conserve magazine, preturi, oferte. Serviciul de verificare stoc este momentan indisponibil. Statusul inventarului prezentat pe site poate diferi de stocurile fizice din magazin. Pentru deschis conserve fără să lase margini tăioase.


Nu întoarceți conserva de mai multe ori în desfăcător pentru că se pot desprinde particule mici de . Acesta este conectat la o sursa de alimentare de 230v, avand un consum de energie de . Livrare rapida, sigura si ieftina. Localitate: Bucuresti Judet: Bucuresti Distribuitor. Include set prindere de masă. Potrivit pentru cutii de până la 5mm.


Dimensiuni : 250x110x(H)7mm. Lama din otel inoxidabil. Nu ai nevoie de un deschizător de conserve electric ca să te hrănești. Da, cum să nu, o să vin imediat cu desfăcătorul de conserve. Functie pentru ascutit cutite.


Design atractiv din otel inotidabil. Desfăcător conserve electric multifuncțional, de înaltă putere (W), cu ascuțitor de . Caut un deschizator de conserve cu urmatoarele calitati - caut un dispozitiv manual, nu electric - sa fie din otel inoxidabil, fara parti din plastic. Fabricat din inox si plastic, desfacatorul de conserve de la Smoothy-Can este ergonimic si usor de folosit. Accesorii bucatarie ieftine noi la dc-shop. Indiferent ca dorim sa deschidem o sticla de vin sau o cutie de conserve , cea mai buna solutie este sa folosim o ustensila speciala pentru aceasta operatiune.


Produsul este in stoc magazin limitat. Trebuie sa il puneti deasupra conservei si apoi sa apasati pe buton. Magazin online accesorii bucatarie ieftine noi la marketonline.


Tip Putere 40W,in 1: dechizator de conserve , desfacator de sticle si ascutitor cutite. Periuta de dinti electric. Pentru cutii de conserve cu inaltime cuprinsa intre . La 2V Informații după ora va rog pentru zilele lu.


Tăietor de Sigilii InnovaGoods. Aparat desfacator conserve electric este un instrument util in bucataria d. E demodat, stim, dar e mai bun si mai ieftin decat un ceainic electric. Usor de folosit si de curatat.


Găteşti electric sau cu gaz? Ai un desfăcător de conserve ? Acesta este un produs partener, livrarea se va efectua in aproximativ zile lucratoare. Descopera optiunile de livrare sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare