vineri, 24 martie 2017

Aparat de muls vaci second hand

Aparat de muls vaci mulgatoare vaci mulgatori bovine masina capre oi. Vand aparat de muls vaci cu post si bidon inox L. Aparate de muls vaci de la Fermierul Afacerist! Niste aparate de muls pentru vaci iti dau o mana de ajutor in gospodaria ta!


Sortiment vast de aparate de muls vaci in Moldova la preturi ieftine. Cumparati mulgatoare electrice automate in Chisnau la oferte unice. Livrare rapida in toata. Cea mai mare expoziție internațională specializată pe echipamente și tehnologii agroindustriale.


Masina de muls : oferte, citește anunțurile de vânzare de masina de muls noi si second hand , aparat de muls — Autoline România. Utilaje agricole si industriale Cluj-Napoca, Cluj: aparat de muls vaci. Aparatul de muls pentru o vaca se poate gasi la un pret destul de bun, dar si aparate care sa mulga doua sau mai multe vaci odata exista pe . Mulsul este semi automat :capetele de muls se aplica manual iar laptele muls.


Stand de muls capra-oi posturi. INSTALATIE DE MULS VACI POSTURI. Cumpărați Instalaţii de muls utilizate pe traktorpool. Altul noi si second hand de vânzare. Oferte atractive pentru . Aparat muls vaci Sezer Mikkar posturi si bidon inox.


Avand in vedere cerintele . Ferma fara aparat de muls vaci este ca laptele fara grasime. Fermierii pot achizitiona chiar si online aparate de muls vaci la un bun raport calitate-. SMS-ul care te ajuta daca vrei sa cumperi o masina second hand.


Agriaffaires: utilaje agricole noi și second hand. Pubele de gunoi capacitate 1l second - hand - S. Gasiti Aparat filtrare si extractie si Agregat de muls vaci \Milker\ 1/de la SC STALL INVEST SRL. Gasesti probabil cel mai bun pret la aparat vacuum cu . ARTICOLE BOVINE APARATE DE MULS VACI Piese aparate de.


Preturi incepand de la 16lei cu tva si transport inclus, tancuri de racire lapte noi sau second hand , garantie. RO pe firma, second hand , 500km reali,. Tractor Mitsubishi MT 1DT, CP, second hand. Cod Produs: 20120_agropro.


Motocultor second hand , pluguri de vanzare din Trusesti, jud. Anunturi gratuite cu masini de vanzare second hand Aro pe Bestauto. DNVanzari porci, vaci , oi, cai, capre Dolj.


Utilaje second hand Lichidare stoc depozit Uleiuri Inchirieri utilaje Accesorii pentru piscine Echipamente pentru lemn Produse cu acumulator. Unde gasesti utilaje agricole second - hand pentru afacerea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare