luni, 27 martie 2017

Crepiera

Froggi-E-pulverizator electric. Aparat de pulverizare recomandat pentru utilizare în grădini mai mici, în jurul casei. Mai multe detalii în fila . Modelul GXeste dotat cu un design convenabil usor de purtat si ofera performantele pentru a face fata cerintelor de zugravire . Pulverizator electric Airless. Utilaje complexe, de mare putere: pentru pulverizarea substanţelor de protecţie a plantelor în pomicultură, viticultură şi legumicultură, putând fi utilizate şi ca . Producător: MM SPRAY; Cod produs: PBS220V; Disponibilitate: În . Pompa de stropit electrica Pandora litri este ideala pentru stropit pomii si gradina. Baterie vermorel electric pompa stropit electrica Pandora online de vanzare la cel mai mic pret numai la piesesiunelte.


Comanda o baterie pentru pompa ta. Capacitate: 16L Presiune de lucru: 2-4Mpa (2-BAR) Pompa automata: 3. Categorie: Casa si gradina. Vermorel electric si manual,pompa ds stropit electrica si manuala Gardenia 18lE doi in unu.


Cel mai bun pret pentru Domeniul pulverizator OP-2500-12K în Gorki. Sistemele de pulverizare a vopselelor PFS 3000-și PFS 50E Bosch cu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare