marți, 28 martie 2017

Cafea boabe gimoka

Se remarca prin tarie gust intens. Mod de ambalare: punga (1kg), . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Ideala atat pentru espresso, cat si pentru. O imbinare de cafea Arabica si Robusta de cea mai buna calitate, ce ofera o cafea delicata, cu o aroma dulce de cereale.


O serie specială gandit . Profita de un pret special! Amestec boabe de cafea prajita. Magazin de aparate de cafea de tip espresso noi si second han reconditionate. Ideal pentru preparare, dupa macinare, cu ibricul sau expresorul de casa. Bucuresti, Pipera si Baneasa.


Caracteristici : Arabica, Robusta. Sortimentul contine boabe de cafea Arabica si are o aroma . Noua VIVA CAFÉ : Boabe de cafea prăjite, aduse din Italia. Beau espresso scurt, negru, din cafea boabe , si e super. Ultima achizitie, de la cafemagia. Gimoka Oro Speciale Bar 3Kg.


Pellini Top cafea boabe 1kg. Informatii despre Lavazza Pienaroma Rainforest cafea boabe 1kg. Stoc epuizat la 19-06-201 pret 71.


Smooth Roast este o cafea usoara, aromata si cu un gust bogat si catifelat. Pachet de cafea portionata si ambalata individual sub forma de paduri cu diametrul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare