marți, 29 august 2017

Aparat de gatit philips multicooker

Descopera functia de Slow Cooker! Fara aragazuri stropite de mancare, fara griji, aparatul a gatit in locul nostru si ne-a rasfatat cu o. Cand procesul de preparare s-a incheiat, aparatul multicooker trece automat la modul de. Cel mai bun aparat de gatit cu aburi.


Cu programe de gatit.

Alte anunturi din care sa alegi. Am găsit aici reţete pentru de mâncăruri care pot fi făcute cu acest aparat. Aspect aerodinamic, volum mic, usoara, permite asezarea ei oriunde in bucatarie si . Ardei umpluţi, prăjitură cu mere, ciorbă de perişoare sau iaurt de casă – acum le poţi pregăti pe toate, mai uşor şi mai gustoase, cu noul aparat de gătit.


Noile aparate multicooker de la Philips vin echipate cu sisteme de control inteligent al. Gatitul “la foc mic” un un aparat tip slow cooker sau multicooker iti. Seria Philips HD – multicookere cu .

Cand vine vorba de un multicooker bun, regasim aparatele multifunctionale de gatit sub brandul Philips ori Tefal. Si, asta nu inseamna ca veti manca doar . In tot acest timp, am fara griji, aparatul a gatit in locul nostru. In oala de jos am facut supa sau ciorba, iar deasupra am gatit la aburi . Acest multicooker cu sistem inteligent de gestionare a temperaturilor de gatit nu va. Pentru toti cei reticenti la ideea de multicooker , acest aparat cotat cu pret.


Tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele in aparat , sa setezi functia si timpul potrivite si sa lasi aparatul sa gateasca. Dwyn Shop magazin online. Revii, pui ce mai vrei și treci aparatul pe modul de fierbere, după care iar. Ce și cum gătesc pe caniculă (cu Philips multicooker ). Multicooker cu gatire la presiune, Heinner HPCK-6WH, L, 900W.


Multe mame cărora le- am împărtășit entuziasmul meu cu privire la acest aparat , . Pui ingredientele necesare în aparat , setezi funcţia cu ajutorul meniului uşor . Alegand cel mai bun aparat multicooker pasesti cu succes in era. Preturi, produse si reduceri la philips , aparate multicooker si aparate. Poti opta pentru unul din cele programe de gatit automate care impreună cu cele.

Ca si la masina de facut paine, si in cazul multicooker -ului, stii ce pui. Cele mai importante programe de gătit sunt:. Dragii mei, astazi va voi povesti despre noua inovatie de la Philips , un aparat de gatit multi-functional si usor de utilizat. Practic, acesta este un aparat de gatit alcatuit la exterior dintr-o carcasa . Este un aparat compact si multifunctional cu programe de gatit.


Aveti aici clipuri cu retete preparate cu ajutorul aparatului Philips . Transport gratuit oriunde in tara pentru comenzile mai mari de 4lei! Pătrunderea apei între placa de încălzire şi vasul de gătit poate să genereze. Introduceţi în multicooker untul, bucăţile de carne de vită, ceapa tocată mărunt,. Se porneşte aparatul în modul PRĂJIRE timp de preparare minute.


Ei bine, acesta este noua metoda de gatit propusa de specialul multicooker. Acesta este un aparat ingenios, special si cat se poate de util, care atrage din ce. Trebuie doar sa adaugi ingredientele necesare pentru felul tau de mancare . In plus , dupa ce termina de gatit , aparatul porneste automat functia . Philips au scos de curan un aparat ingenios, foarte usor de utilizat ! Flanco mi-a facut cadou un aparat Philips – MULTICOOKER pentru a-l testa si.


Inscrierea la acest concurs se poate face numai prin . In functie de model fiecare aparat va poate oferi diferite avantaje si functii. Este greu să îți oprești din timp pentru a găti minuțios și atent preparatele, însă tenologia a adus pe piață. Acum este doar 46lei! Se setează mașina de gătit Philips la funcția de prăjire (FRY) pentru minute. Se călesc ceapa și usturoiul în ulei pentru câteva minute, apoi . Datorită celor programe de gătit , puteţi fierbe orez şi cereale, puteţi găti.


Aparate de gatit cu aburi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare