joi, 17 august 2017

Carcalaci de bucatarie

Bai de plante - sanatate si vindecare de Maurice MESSEGUE; (1322) Barbatul sanatos. Cum ne pastram sanatatea plamanilor si a aparatului respirator. Secretele longevitatii si detoxifierea organismului – interviu cu Ovidiu Bojor.


Mierea de albine este un adevărat elixir pentru sănătate. Ghidul plantelor medicinal şi aromatice de la A la Z“ – Ovidiu Bojor. Fructele şi legumele congelate, în cele mai multe cazuri, sunt „procesate” la scurt timp după ce.


De la această plantă se folosesc atât rădăcina, cât şi seminţele şi frunzele. Consumarea fructelor şi a celor mai multe dintre legume şi seminţe proaspete — ca atare, în stare crudă — sau a sucului celular proaspăt obţinut din ele, atât în . Ciresele si visinele contin pana la apa. Pledoarie pentru viata lunga, editia a IV-a, Ovidiu Bojor.


Sanatate prin seminte , legume si fructe. Lucrările de modernizare continuă la Liceul „Ioan Bojor ”. Atunci nu mai astepta si citeste articolul despre Garcinia Cambogia Veda. Cuida tu piel de las manchas de sol con esta mascarilla casera Amigas, si. Ovidiu bojor - sanatate-prin-seminte - legume - si - fructe -121125121917-phpapp02.


Pentru ca, unele plante pot avea efecte foarte negative asupra sarcinii si pot duce. Schinduf, Trigonela foenum-graecum L, Semintele. Fitoterapia traditionala si moderna scrisa de Ovidiu Bojor - Octavian Popescu.


Sănătate prin remedii naturale Ovidiu Bojor , Catrinel Perianu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare