luni, 28 august 2017

Farfurii horeca

Aici gasesti vesela din portelan, eleganta, rafinata, clasica sau moderna, cu diferite modele sau simpla, pentru prezentarea si servirea profesionala in . Aici vei gasi farfurii intinse, adanci si de desert, din opal, portelan sau sticla, cu model simplu, clasic sau colorate. Pentru noul tău restaurant sau cafenea în care vrei să îți impresionezi clienții, îți oferim cele mai alese produse horeca din portelan. Oferte si promotii la AD Horeca - pentru gatit, masa si servire, tag farfurii. Farfurie pizza 28cm NAPOLI.


Lancom s-a orientat si catre importul de echipamente horeca si produse bucatarii profesionale. Aparatura profesionala Horeca prin Risto Chef. Servicii, afaceri, echipamente firme . Mai multe platouri si farfurii.


Industria hoteliera si restaurantele au mereu nevoie de produse. Integral Horeca va ofera pahare vesela farfurii la preturi promotionale. Delphi ServTrade comercializeaza o gama diversificata de farfurii.


Echipamente pentru horeca şi industria alimentara, cu Discount! Sa deschizi o afacere in domeniul Horeca , . Detergent lichid pentru masinile de spalat vase, pahare, farfurii profesionale. Horeca Bucuresti echipamente profesionale pentru restaurante, malaxor, aparat.


Pot fi folosite la diverse intalniri,, receptii,, . Carucioare farfurii , carucioare calde pentru farfurii ,. Produsul pe care il ravneai. Construcție din oțel vopsit. Livrare rapidain de ore de luni pana vineri. Am văzut foarte multe locații care deși au mâncare bună folosesc farfurii înnegrite, zgâriate sau ciobite. Sau tacâmuri zgâriate și foarte uzate.


In magazinul online Morris. Aceasta gama de echipamente cuprinde carucioare pentru farfurii , tavi, cesti, pentru transport farfurii , incalzite. Carut pentru farfurii Capacitate:1farfurii Vizionare utilaje si echipamente: FACEBOOK:Dumitrescu Valy -am o poza cu cai la profil -vand orice tip de . Carucior refrigerat ventilat pentru transport farfurii. No products were found matching your selection.


Masa dulap pentru farfurii cu usi culisante. Dulap cu incalzire pentru farfurii. HoReCa și în afara acestuia . Comanda online echipamentele necesare. This Pin was discovered by Oldmanspub Romania. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


VORBESTE CU UN PROFESIONIST HORECA. Prima pagina CARUCIOR PASTRARE LA CALD PENTRU FARFURII. Best Horeca Distribution. ADAUGAŢI LA OFERTA DE PRET!


Wepack este primul marketplace din Romania dedicat consumabilelor din industria horeca. Platin Ambalaje este o firmă cu capital privat ce îşi desfaşoară activitatea în domeniul Horeca , ambalajele pe care le introducem pe piaţă sunt . Biodeck, primul brand românesc de farfurii ,. Distributie consumabile horeca distribuitoare prosoape unica folosinta,. Compară cele de companii din SIGHIŞOARA: SAWELY PROD.


HORECA , festivalurilor de toate felurile, . Compania IKEA foloseşte module cookie pentru a ne îmbunătăţi serviciile pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare