marți, 5 decembrie 2017

Aparat nescafe dolce gusto

Cumpara acum Storcator rosii MONTINI 850M, 225W, rosu - gri la pretul de. Masina de tocat carne profesionala FAMA FAM-FTS10 14rotatii/min, 200kg. Pe lângă utilizarea clasică, mașina de tocat oferă accesorii care pot stoarce fructe. Masina manuala pentru stors tocat rosii ZILAN ZLN-686 Plastic/Otel inoxidabil. Putere (W): 1700; Capacitate de tocare (kg/min): 3. Masina de stors rosii manuala din inox,import Italia, Gulliver,usor de folosit,foarte practica,se pot stoarce si fructe pentru sucuri,functioneaza prin presare . Compatibil cu masinile de tocat carne, modelele: TS2 TS1/Unger, TS22.


Accesoriu de stors rosii destinat restaurantelor si bucatariilor profesionale. Acest suc de rosii este un ingredient esential pentru o multime de retete. In videoclipul acestei retete eu am folosit o masina de stors rosii.


Un aparat electrocasnic ce nu trebuie sa va lipseasca din bucatarie daca doriti sa aveti ingrediente naturale si preparate proaspete! Toaca perfect carnea cruda . Oferte si promotii la Starshopping, tag masina stors rosii pentru bulion,masina de separat rosii,masina electrica de facut bulion,masina suc rosii profesionala . Desi este manuala, eficienta cu care stoarce rosiile o face sa fie cea mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare