miercuri, 14 mai 2014

Nu mai stiu ce sa gatesc

Ficatzei de pui cu mamaliguta. Pui pe sticla cu cartofi. Iahnie de fasole cu salata love struck x. Sper ca ti-am fost de folos! Nu stiu ce sa mai gatesc. Aveti ceva idei simple pe.


Buna TPU, nu stiu ce sa mai gatesc voi ce gatiti, sau. Vreau sa gatesc ceva ca FELUL dar nu mai stiu ce. Astazi am o mare problema. Nu ştii ce să mai găteşti diseară?


Nu eşti singura persoană care se întreabă ce să mai gătească. Dacă mai eşti şi pe fugă atunci sigur posibilităţile sunt limitate. Cand nu stii ce sa gatesti , cand nu ai timp sau vrei sa scapi de prin frigider. Mai bun decât pizza și se prepară cu mult mai ușor - tartine fierbinți cu ciuperci. Te-ai saturat de aceleasi feluri de mancare pe care le- ai tot facut?


Iti propunem niste idei de retete ceva mai indraznete. Te gandesti ce sa mai gatesti ? Merge de minune servita la petreceri sau cand pur si simplu nu stii ce sa mai pregatesti! O sa ne inspire cand nu mai stim ce sa gatim, sau cand alcatuim meniul.


Ca orice gospodina, sigur ai momente cand efectiv nu mai stii ce sa gatesti , nu mai gasesti inspiratia niciunde. Pentru acele momente, ti-am . Ti se intampla deseori sa ajungi mai tarziu de ora acasa? Tocmai de aceea, astazi . De cele mai multe ori sunt folositi ca garnitura pentru mancarurile cu carne, dar exista si multe feluri de mancare consistente, care se gatesc din cartofi. Este ideal pentru paste si bruschette, se face in minute si.


Azi chiar nu stiam ce sa mai gatesc asa ca mi-am luat revistele la rasfoit si am dat peste aceste gurite minunate cu susan pe. Una dintre cele mai frecvente, rapide si populare retete de paste. Ca să prepari mâncăruri gustoase nu trebuie neapărat să cheltui toată leafa, ci doar să -ţi placă să găteşti şi să -ţi foloseşti fără reţineri imaginaţia. Foloseste ce ingrediente ai in casa pentru a gati retete delicioase.


De la un preparat din pui, până la deserturi care te vor face să le încerci imediat şi să nu mai vorbim de nişte cocktailuri ce vor face dintr-o . Gătitul de patru ori pe zi mă termină psihic, nu mai știu ce să le mai pun. M-am gândit să vă povestesc ce fac de mâncare, poate vă mai dau idei, și apoi îmi povestiți voi ce mai faceți de mâncare. Nu mai spunem de faptul că e mai ieftin să gătiţi acasă.


Fă-ţi ordine în bucătărie în aşa fel încât să ştii cu ochii închişi de unde să iei o tigaie sau unde e. Când te apuci să găteşti ceva, urmează paşii aceştia: citeşte reţeta bine, scoate-ţi pe . Dacă ar fi după mine, aş mânca mai mereu la restaurante. Mananc mai rar, uneori nu mananc seara, nu stiu sa gatesc cantitate mare ca apoi . Mai mult, ceasul va arata ca au trecut vreo cinci ore de cand gatesti trei. Foarte multi tineri nu stiu sa gateasca mai multe feluri de mancare in . Este un atu sa stii sa gatesti in ziua de azi: barbatii au cautat. Nu zic acum ca femeile ar trebui sa stea numai in fata aragazului, dar macar o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare