vineri, 23 mai 2014

Tocatoare de resturi vegetale tractor

Tocători resturi vegetale. Vindem tocatoare resturi vegetale , inclusiv pt. Pretul este cu TVA Inclus, Garantie an. In pret este inclus si cardanul. Afânarea resturilor vegetale rămase după recoltarea culturilor.


Pentru mai multe detalii . PUMA, tocatoarele de resturi vegetale au fost proiectate de PERUZZO special pentru tractoare cu putere mica, fiind aplicabile atat in partea posterioara a . Berti cupa pentru ori ce tractor 4. Compania nostra furnizeaza cupe si atasamente pentru utilaje de constructii, tractoare si echipamente pentru intretinere comunala. Echipamentele oferite de . Buna ziua, am citeva intrebari despre tocatoarea de resturi vegetale ;Care este turatia rotorului tocator ? Un tractor de 45CPpoate duce una de 1 . Puternice si silentioase . Modelul atasat cu cardan este o masină. TOCATOR resturi vegetale - GALATI. Cositoare dupa tractor WIRAX purtata, cu latime de lucru de. Cutie de viteze cu roată liberă internă în . Utilaj de tocat resturi vegetale.


Diferite latimi de lucru: 1cm . Taie, marunteste si lasa resturile vegetale pe suprafata solului. Printre cele mai folosite scule în activitățile de grădină și alte spații verzi se numără și aceste tocătoare de resturi vegetale. Cu ajutorul lor puteți elimina . Standarde de calitate inalte, profesionalism. EURO PROFI 2pe partea din față a tractorului. Una dintre caracteristicile principale cu care ne confruntam atunci cand dorim sa achizitionam un tocator de crengi si resturi vegetale , il reprezinta tipul de . Livrare si punere in funcţiune tocătoare resturi vegetale buldoexcavator.


Masina de tocat resturi vegetale BIO BS, 3. W, diametru taiere mm. Tractor New Holland 1CP. Comercializam o gama completa de tocatoare de resturi vegetale , cu. Agnet este un tocator vegetal destinat rezidurilor de recolta, pentru o multime de plante sau ramuri taiate de la arbori si arbusti.


De asemenea este ideal pentru . Suntem Specializati In Mori Si Produse Destinate Gospodariilor Romanesti. UNI – se poate folosi in toate domeniile din agricultura precum si pe terenuri abandonate. Vand tocator resturi vegetal tractat pt tractor mic de la 25--cp in stare foarte buna masa de lucru 40m pret negociabil tel. Comanda online si beneficiezi de Livrare Rapida.


Tocator de resturi vegetale super 2500.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare