luni, 19 mai 2014

Storcator de citrice manual

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida pentru Prese si storcatoare manuale. Casa si gradina Articole menaj. Preturi storcator manual de citrice - Lista cu rezultate pentru storcator manual de citrice. Storcator manual de fructe multifunctional Juicer Wizard.


Compara preturi si oferte actualizate. Daca vrei sa poti transforma usor si rapid portocalele, mandarinele, lamaile in sucuri proaspete si savuroase, alege pentru barul tau un storcator fructe de . Acum ai ocazia sa bei zilnic suc natural preparat exclusiv din citrice cu ajutorul acestui uimitor storcator manual de citrice la un pret sensational de mic. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. IKEA - SPRITTA, Storcător citrice , Accesorii diferite pentru stoarcerea tuturor tipurilor de citrice.


Cum sa folosesti storcatorul manual de citrice Zokura by Chef Sidia Sissoko. Descriere: Într-o viață agitată și activă, gustările sănătoase au devenit tot mai greu de integrat în programul nostru. Ce funcţii şi caracteristici sunt importante la un storcător de citrice bun. Functiile: constituie un set de aspecte care diversifica tabloul utilitatii unui storcator de citrice in gospodarie. Functionalitatea modelelor manuale este limitata . Un storcator manual citrice este un produs ce se poate face util in orice tip de bucatarie, insa cel din gama Amenajari Horeca este destinat in primul rand uzului . Manual Juicer - Heavy Black ) Ideal pentru Lime si Lamaie.


Please read this instruction manual carefully before using it and kee it for later information. Acest storcător de citrice este prevăzut cu picioare cu ventuze. Sistem special de presare, cremaliera din metal, sita si con din INOX, compatibil pentru . Storcatoare de suc pentru uz profesional sunt simple si usor de utilizat. Aceste storcatoare pot fi utilizate fara un efort fizic deosebit. Presiunea puternica, obinuta.


Echipamente de bucatarie pentru stors fructe manuale si automate. Storcătorul de citrice din inox Hausberg este realizat pentru a prepara suc de portocale, lămâie, grapefruit etc, rapid și eficient. Dispune de două tipuri de filtrare, . Strecuratoarea retine pulpa si . Vezi mai multe anunturi din Firme . Livrare gratuita, rate cu dobanda - PC Garage.


Pentru o stoarcere eficienta, storcatorul Beko este prevazut cu o functie. Scoate ce-i mai bun din citrice cu ajutorul storcatorului manual , marca Zokura. Rating curent: (voturi). Disponibilitate: Stoc suficient! Fii primul care evalueaza acest produs.


Extrem de solid şi de stabil, storcătorul manual pentru citrice este fabricat din fontă . Culori asortate, livrare aleatorie, in functie de stocul disponibil. Nu puteti selecta culoarea. Dublu con, pentru a putea fi inlocuit in functie de dimens. Vand storcator citrice manual profesional. A costat 4de lei se poate verifica in Selgros.


Cumparat din Selgros Horeca. Detergent de vase manual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare