vineri, 23 mai 2014

Robot rohnson

Cicoarea este o plantă erbacee, perenă, care are o arie mare de răspândire, din zonele de câmpie până în cele de deal și de munte. Pentru copii şi adolescenţi, care ar trebui sã evite alcaloizii din cafea şi pe cei din ceai pe tot timpul creşterii lor, iatã o reţetã care le va face mult mai agreabilã . Din ea se face cafeaua care se asociaza cu planta de cafea propriu-zisa. Se mai numeste si albastrita, clopotel, cicoare de camp, cunoscuta . Este cunoscuta din antichitate: in Egiptul antic era cultivata ca planta medicinala, In zilele noastre, radacina de cicoare comuna este un foarte popular inlocuitor . Cafeaua instant Chicco de la Rapunzel este un amestec de secara, malt de orz, orz, cicoare si smochine, pentru „rotunjirea” gustului. Cafea , ness, cicoare , plante, zeci de sortimente pentru gustul tuturor.


Cafea autentică sortimentele arabica și robusta. Cei care doresc cafea decofeinizată prin . Cafeaua de cicoare cu guarana ofera organismului energie pentru ore, fiind tonica si stimulenta pentru creier si pentru muschi. Chiar dacă surogatul de cafea preparat din cicoare pare contemporan salamului cu soia, adidașilor de porc sau peștelui oceanic, povestea . Exista bautori de cafea care ar dori sa renunte la licoarea despre care spun ca ii tine in priza de dimineata pana seara.


DIRECTIVA 1999/4/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI A CONSILIULUI din februarie 19privind extractele de cafea şi de cicoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare