marți, 25 august 2015

Accesorii cofetarie

Cea mai variata gama de accesorii pentru cofetarii , patiserii, forme, matriţe, coloranti, decoruri alimentare, ustensile decorare, suporturi prezentare. Cosul de cumparaturi este gol. Gama variata de ustensile, Machete Nunta, Duiuri si Sprituri,Flori si Figurine din Pasta de Zahar. Trusa profesionala pentru patiser sau cofetar, ustensile incluse.


Ustensile cofetarie Cursuri de Perfectionare Cake Design. Petal, cutite de taiere diferite dimensiuni, set complet, include si forma . Magazin de decorațiuni pentru torturi și ustensile pentru cofetării. Cumpara accesorii cofetarie online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!


Va oferim o gama larga de produse in aceasta categorie. Selectia de ustensile si accesorii de patiserie satisfac orice exigenta. Impresionati-va musafirii si familia cu cele mai gustoase preparate de cofetarie. Sorteaza dupa: Relevanta.


Relevanta Nume - crescator Nume - descrescator Pret - crescator . Formă pentru tort Wilton. Aceste forme fabricate din aluminiu sunt deosebit de frumoase și totodată rezistente. Suport silicon anti-lipire. Accesorii cofetarie -patiserie.


Echipamente Horeca la oferte speciale cu livrare rapida! SRL Igan-Grup vine pe piaţă cu utilaje de panificaţie, patiserie şi cofetărie de la companiile. Tava pentru patiserie din aluminiu perforata, acoperita cu un strat de.


Detalii - Tava patiserie perforata - Gastro Group . Set accesorii cofetarie -patiserie. EUR (Pretul nu include TVA). Posurile pentru cofetarie prezinta cusaturi intarite si sunt rezistente la fierbere si impermeabile. Nu este nici un produs în coș. Ghid si catalog cu produse din domeniul alimentelor si produse alimentare.


Decorul este un element la fel de important ca si gustul. Cu imaginatie tortul clasic poate fi mesagerul celor mai neobisnuite idei. Cuptoare combi profesionale. SDS Group distribuie in Romania, utilaje pentru patiserii si cofetarii de calitate superioara, produse dupa cele mai inalte standarde de catre producatori de top . Produsele mai noi apar primele.


Consumabile patiserie, cofetarie. Home COFETARIE - PATISERIE ACCESORII PATISERIE. Set creioane decorat cofetarie.


Membrii comunitatii afla primii de oferte speciale, evenimente, sfaturi si secrete de cofetarie artizanala, brutarie si patiserie traditionala. Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia. Vezi oferte, recenzii Cofetărie, pachete de evenimente, fotografii, date de contact. Tortul aniversar nu este complet fara accesoriile potrivite. Cand comanzi tortul nu uita sa incluzi lumanarile, figurinele sau artificiile dorite.


Set duiuri profesionale inox - piese. Set duiuri florale inox (duiuri rusesti) nr. Bautura racoritoare necarbogazoasa cu suc de portocala Pulpy. Cea mai mare gama de decoratii de torturi si ustensile de cofetarie : . ECHIPAMENTE COFETARIE Contine 1produse.


Vitrina frigorifica cofetarie SALZBURG. Cofetarie Hello Kitty cu accesorii. Cu un design realist,atragator si culori vesele, cofetaria de la Smoby are tot ceea ce ii trebuie unei micute gospodine.


Mulaje silicon, Decoratiuni Torturi Mulaje Silicon accesorii usa si fereastra Casut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare