luni, 31 august 2015

Aparat de feliat mezeluri pret

Cumpara aparat de feliat mezeluri online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Feliator mezeluri , aparat feliat.


Comandati online feliatoare de paine, legume de la cei mai renumiti . Doar in on-line maganinul BOMBA puteti gasi feliatoare care va vor satisface la orice.

Cumparati feliatoare la pret mic — inseamna — sa cumparati din . Unele feliatoare pot taia mai multe feluri de alimente, nu doar carne si mezeluri. Elementele de siguranta variaza de la aparat la aparat. W, feliere de la 0-mm.


Cauti un feliator de mezeluri bun si nu stii cum sa il alegi? Despre toate acestea, precum si informatii privind unde gasesc feliator de mezeluri , la preturi bune, alti. Un opritor de siguranta e esential, avand in vedere ca vorbim de un aparat.

Diferenta de pret se datoreaza faptului ca platiti serviciul de feliere si ambalajul. APARAT ELECTRIC FELIAT CARNATI. De câte ori ne-am minunat cât de frumoase, simetrice sunt feliile de mezeluri servite la mese suedeze.


Echipamente Horeca la oferte speciale cu livrare rapida oriunde in tara! Masina feliat paine profesionala. Grosime de feliere : mm.


Inox ,Italiana profesionala universala buna penru restaurante si. Pretul de vanzare va fi cel mai mare pret obtinut (se poate vinede si in situatia Pentru Mezeluri (mai ales cele uscate greu de feliat ), Cascaval, etc. Descoperiti masini feliat la preturi reduse (1produse) (pagina 6). La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta.


Acordati o atentie sporita curatarii aparatoarei inelului de montare, aparatoarei lamei de feliere și manerului feliatorului de mezeluri. Vei putea felia carne, mezeluri sau alte preparate fără a da greș,. Un astfel de feliator dispune de numeroase setări specifice, însă un preț pe măsură. Prețul general al unei mașini de feliat bune este de la 1de lei și.


Gasesti probabil cel mai bun pret la feliator mezeluri cu Afacerist. Slicer-ul -6efectuează feliere și porționare.

Corpul aparatului este din aluminiu turnat si otel, conferindu-I o stabilitate si o . Vand aparat pt feliat mezeluri , trifazic , diam disc de taiere 3mm , este adus din . Pret Transport lei Ma puteti. Buton reglare feliator, grosime feliere ø mm, ax ø 12mm, Lungimea 28mm. Sorteaza dupa: recomandate vazute pret asc pret desc noutati. Producatori, distribuitori, furnizori - CUTITE MASINI DE FELIAT PAINE,.


Structura otel inoxidabil de înaltă calitate. Prevazut cu lame din inox. Dimensiuni aparat : 450x210x210h mm. Cauți oferte pentru Carne, mezeluri ? Intră și vezi reducerile săptămânii de la Kaufland. Pregătește lista de cumpărături și bucură-te de promoții.


Salam de Sibiu feliat Agricola 150g. Vitrine frigorifice orizontale pentru mezeluri si carne (2). Cutit cu lama lunga si varf rotunjit pentru feliere prosciutto.


Cutit inox special pentru feliat prosciutto cm. HoReCa, precufeliatror. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE. Aparat taiat cartofi pai manual.


Pentru oferte legate de start-up nation, oferim consultanta . Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru vand feliator. Nu atingeți discul rotativ de feliere. Tocați și feliați fără riscul tăierii! Puneți legumele în mașină, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare