miercuri, 12 august 2015

Aparate de stors fructe profesionale

Storcator pentru stors Rodii profesional. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Orice aparat performant va permite sa stoarceti nu numai fruncte si legume moi,. In exemplul de fata, este vorba despre un storcator profesional de fructe si . Obtinerea celor mai bune sucuri de fructe se realizeaza cu ajutorul unor storcatoare profesionale de cea mai buna calitate, iar pentru ca adoram sa iti oferim . La eMAG, storcatoarele de fructe au preturi avantajoase.


Lider mondial in producerea de echipamente pentru prelucrarea si obtinerea sucurilor naturale din diverse sortimentele de fructe , compania Zumex ofera solutii . Aparat manual multifunctional, compact. Greutate: 5kg Corp din aluminiu Are in dotare capete de marimi diferite pentru stors. Generația a doua de storcătoare HUROM HH stoarce ultra-lent, la de . Este prevazuta cu un topogan de alimentare cu fructe si legume foarte larg de 75mm. Un suc din mix de legume si fructe la fiecare masa de dimineata sau macar de cateva. Comercializam o gama larga de storcatoare profesionale : storcatoare.


Kuvings stoarce delicat fructele și legumele,. In catalogul nostru gasiti in vanzare storcatoare de fructe si legume in Chisinau la preturi reduse. Cumparati storcator electric in Moldova de la producatori . Utilajul imbina tocatorul si presa de fructe. Constructia acestuia permite utilajului sa functioneze ca un.


Comanda acum storcatoare profesionale de citrice la cel mai bun pret. Storcător melcat lent pentru obţinerea sucurilor de fructe , legume şi ierburi. Acesta dispune de o protecţie prin care aparatul porneşte doar dacă este . Acest aparat este cel mai nou model din gama Cancan.


Un suc natural obtinut cu un storcator de fructe si legume iti da energie. Poti stoarce fructele si manual … daca ai rabdare si nu iti pasa de risipa. Cel mai bun storcator de fructe si legume cu ax melcat.


Din acest punct de vedere aparatul de stors cu ax melcat este avantajos întrucât nu . Catalogul magazinului on-line BOMBA va permite sa alegi storcatoar de fructe - legume pentru toate gusturile, calitate inalta cu livrare si garantie, puteti face . Storcătorul profesional de fructe și legume HW Comercial, funcționează prin. Hurom HH Turbo storcător vertical profesional , cu presare la rece,. Vino la Flanco si descopera gama diversificata de storcatoare fructe si legume la preturi avantajoase. Sucuri din fructe si legume, smoothie-uri, fresh-uri. Este un aparat performant, elegant și compact, conceput astfel încât să nu încurce.


Poate fi folosit si pentru rodii. Elementele care intra in contact cu fructele sunt . Presa-Electrica suc de mere sau fructe o noua gama de produse pentru prelucrare de struguri, mere si fructe , fructe de padure si struguri, plante macerate in . Avantajele unui storcator de fructe cu presare la rece: de ce merita. Acesta s- ar putea intampla doar in cazul in care ati utiliza aparatul pentru stors fructe de . SC Rapid si Profesional SRL.


Un ghid practic cu sfaturi pentru alegerea unui storcator de fructe si. Avantaje: pretul mic, motor puternic, recipient pentru pulpa exterior, stoarce destul de bine . Produse profesionale stors citrice - zumoval. Galerie imagini ShowRoom . Suport si standuri pentru storcatoarele profesionale zumoval. Dupa ce au fost tocate fructele , acestea se pun in presa de fructe sau teasc pentru a stoarce sucul din ele. Va punem la dispozitie si teascuri hidraulice, cu o. Compatibil pentru diferite dimensiuni de fructe.


Afaceri - Echipamente profesionale din:. Alege produse premium din categoria de storcătoare prin presare la rece, storcătoare manuale și electrice prin presare la rece. Profită de o gamă largă de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare