joi, 13 august 2015

Pahare lavazza carton

Recomandate pentru espressoarele in care se foloseste cafea Lavazza. Brandul Lavazza este unul extrem de raspandit si de cunoscut in intreaga lume. Acesta este motivul pentru care produsele complementare ce poarta logo-ul sau.


Poti alege intre pahare din plastic dar si de carton , de marimi si volum diferite. Acestea au o capacitate de 1ml, oz. Mod ambalare: set de 1buc. Capacitate: 2ml Mod de . Un set contine 1de pahare. Dublu-click pe imagine pentru marire.


Categorie: produse vending. Cu un design original, paharul Lavazza este ideal pentru servirea unui espresso. Model nou (producator diferit), de calitate excelenta, functionare fara probleme.


PAHARE OZ SIBA COFFEE TIME – 0. Pahar carton Lavazza oz. Utilizare: Fast Foo Baruri, Catering, Restaurante, Birouri. Alte produse din această . Set de pahare de carton Lavazza , 250ml.


Produs de unica folosinta. Dispenser Lavazza din plastic cu sistem de avans pentru. Pot fi utilizate in automatele de cafea, in locul . Pretul prezentat este valabil pentru un set. Daca esti in cautarea de pahare carton lavazza , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru pahare carton lavazza.


Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru pahare automate carton lavazza. Ambalate 1buc set, 25buc bax. Obtine pretul cel mai bun pentru pahare automate carton lavazza. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare