vineri, 4 septembrie 2015

Curatator porumb electric

Cumpara curatatoare de porumb online pe eMAG. Batoza Porumb Electrica URAL 1. Gradina Unelte gradinarit - accesorii. Bucuresti, Sectorul Ieri 13:10. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje industriale.


Moara Electrica pt Uruiala 3. Curatatori stiuleti ieftine si bune. Comanda o masina de curatat porumb la pretul cel mai mic din Romania. Functie: curatator boabe porumb.


Vand circular electric cadrul din lemn masiv blatul tot din lemn, motorul a fos. Desfacator electric de porumb nou! Folositi aceasta batoza de porumb pentru a curata foarte rapid boabele . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Mori pe site.


De multa vreme ma batea gandul sa construiesc o masina de batut porumb deoarece nu am timp sa desfac porumbul la mana. Preturi si oferta de produse din gama curatator porumb electric din toate magazinele online din Romania. Cu ajutorul acestei batoze puteti curata simplu si rapid boabele de porumb de pe stiuleti. Oferte produse si servicii: curatatoare porumb. Pot să spun că nu am bătut doar porumbul meu, ci am mai prestat acest.


Avand dimensiuni reduse, curatatorul este foarte util in gospodarie pentru indepartarea boabelor de pe stiuleti. Avantaje tehnice curatator batoza porumb electric Anne :Prevazuta cu doua cai de iesire: pe o parte ies stiuletii, iar pe cealalta boabele de . Masina - curatator electric pentru porumb. Tip produs: curatatoare de porumb. Utilizat pentru Cereale, Furaje Tip alimentare Electric Garantie: luni. Vcu ajutorul acestei batoze curata simplu si rapid boabele de porumb de pe stiuleti.


Actionate electric trifazic. Se baga stiuleti intregi. Pe o parte ies boabele,iar pe . Sfarmatoare de porumb electrica. Livrare oriunde in tara, plata ramburs. W O moara multifunctionala . Please, help me to find this curatator porumb stiuleti manual.


Vezi mai multe anunturi din Utilaje . Produsul care iti lipsea. Msina de batut porumb curatator porumb batoza porumb electrica. Portabil creion de gaze de fier creion la GearBest Store cu livrare gratuită.


CURATATOARE PORUMB CU MOTOR DE MASINA. Are cineva curatator de presiune si isi spala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare