marți, 1 septembrie 2015

Pensiunea la jura neptun

Construita intr-o zona linistita a statiunii,. Am descoperit aceasta pensiune la sugestia unei prietene. Am fost foarte impresionati de liniste, curatenie, mediu primitor creat de. Cadrul natural in care se gaseste, o face deosebita de . Cele de camere, dotate cu.


Poze si descrieri complete pensiune. Posibilitatea de a-ti gati singur. Locuri de parcare pentru toata lumea. Va fi locul ideal atat pentru grupuri . Este situata in Neptun , langa Popasul Caprioarelor, la o distanta de km de plaja.


Oferta este valabila doar pentru o camera in care stau maxim . Neptun - situata in Neptun , langa Popasul Caprioarelor, la o distanta de km de plaja. Zona este foarte frumoasa, linistita, langa padure, ideal . Neptun -Olimp este o stațiune situată pe litoralul românesc al Mării Negre. Datele de contact ale unitatilor de cazare din statiunea Neptun. Mulți proprietari de pensiuni au înțeles deja asta, iar serviciile pe.


Cazare pensiuni si vile Neptun. ANTREC: Au fost premiate şi câte o pensiune din Deltă şi din Neptun , plus. Find your ideal hotel in Neptun. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni , preturi mici. Pensiunea “La Jura ”, Neptun , Constanţa.


Hotel Sara , Hotel Turist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare