marți, 1 decembrie 2015

Aparate muls vaci second hand

Aparat de muls vaci mulgatoare vaci mulgatori bovine masina capre oi. Vand aparat de muls vaci cu post si bidon inox L. Aparate de muls vaci de la Fermierul Afacerist! Niste aparate de muls pentru vaci iti dau o mana de ajutor in gospodaria ta! Cea mai mare expoziție internațională specializată pe echipamente și tehnologii agroindustriale. Masina de muls : oferte, citește anunțurile de vânzare de masina de muls noi si second hand , aparat de muls — Autoline România.


Utilaje agricole si industriale Cluj-Napoca, Cluj: aparat de muls vaci. Sortiment vast de aparate de muls vaci in Moldova la preturi ieftine. Cumparati mulgatoare electrice automate in Chisnau la oferte unice. Livrare rapida in toata. Cumpărați Instalaţii de muls utilizate pe traktorpool.


Oferte atractive pentru . Aparatul de muls pentru o vaca se poate gasi la un pret destul de bun, dar si aparate care sa mulga doua sau mai multe vaci odata exista pe . Vă oferim produse de calitate la un. Mulsul este semi automat :capetele de muls se aplica manual iar laptele muls. Stand de muls capra-oi posturi.


INSTALATIE DE MULS VACI POSTURI. Aparat muls vaci Sezer Mikkar posturi si bidon inox. Datorita presiunii mari si jetului reglabil , aparatul BSR poate fi utilizat atat la.


Adapatori automate pentru vaci. Echipamente automate de adapare pentru ferme de vaci si bovine. De-a lungul secolelor, oamenii au folosit propriile maini pentru colectarea laptelui. Astazi, avem aparat de muls vaci , un utilaj eficient.


Vacile lui Porumboiu asculta muzica clasica si sunt scarpinate automat. Adrian Porumboiu creste vaci in doua ferme de elita - Badeana si Tarzii. Participa la prima editie, LICITATIA DE UTILAJE AGRICOLE second - hand Colosus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare