marți, 29 martie 2016

Adapatoare automata prepelite

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Adapatori automate prepelite. Descoperiti adapatori pentru prepelite la preturi reduse (produse). Adăpătoare automată cu apă pt. Ne găsiți lângă Gara de Nor magazinul ( vizavi de magazinul Bomba) Vindem adăpători și hrănitori pentru . Cusca este construita cu podeaua inclinata in partea din fata a custii astfel incat ouale se rostogolesc in colectorul de oua de . Se pot monta mai multe adăpătoare automate la aceeaşi cuşcă. Cusca prepelite cu adapatori automate , cusca prepelite , prepelite.


De asemenea comercializam adapatori automate , custi pentru prepelite ouatoare sau pentru ingrasare, incubatoare automate profesionale precum si hranitori. Oferta adapatori automate pentru Chinchila Inport Danemarka sunt confectionate din bronz cu o rezistenta ridicata la coreziune . Spre deosebire de cele de interior . Niplu (suzeta) adapare puisori si prepelite. Model:DAP-V Supapa completa pentru adapatori automate. Custile cu adapatoare automate pentru prepelite au dimensiunile 100x50x25cm si sunt confectionate din plasa zincata sudata cu diametrul de 2mm, ochiul . Oferte produse si servicii: adapatori automate. Vand custi pentru prepelite ouatoare de diferite capacitati.


OFERTA PROMOTIONALA LA 2LEI Custi profesionale pentru prepelite , capacitate pasari , cu adapatori , apa automata , hranitoare, adapatori , tavi . Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru adapatoare automata prepelite. Obtine pretul cel mai bun pentru adapatoare automata prepelite. Suporta furtun atasabil si legatura in . Maternităţile pentru pui de prepeliţă le construim astfel încât să vă ajute să vă transformaţi mulţimea de îngeraşi mici şi. OFERTA PROMOTIONALA LA 1LEI Custi profesionale pentru prepelite , capacitate pasari , cu adapatori , apa automata , hranitoare, tava dejectii , fara . Anunțuri gratuite Animale domestice și păsări din Calopar, Dolj pe Lajumate.


Poti adauga anunt video gratuit. Preturi, poze, descrieri. Sortezi, compari si cumperi cele mai bune oferte de . Livrat cu lampă de încălzire și de bazin umidificare. Vand cusca pentru prepelite Dimensiuni de fabrica Capacitate 45-prepelite cusca Cusca contine: hranitor tabla zincata, adapatori automate , tava dejectii din. Pentru instalatii de apa cu presiune mica!


Cu sistem de reglare a inaltimii de agatare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare