marți, 15 martie 2016

Reductor masina tocat carne

Angrenaj, reductor masina de spalat semiautomate Albatros. Motor cu reductor coaxial masina tocat carne 108rpm . Oferte si promotii la LexService. Masina de tocat carne NR. Restaurare si Reparatii 3284.


Este vorba de o masina de tocat nr. Cumpara masina de tocat carne cu motor online pe eMAG. Preturi masina tocat carne - Lista cu rezultate pentru masina tocat carne. Alege ce piese de schimb doresti pentru masina de tocat carne profesionala: axe ,. Aceasta masina de tocat carne profesionala cu motor electric are o constructie. Magazin online masini de tocat masina carne ieftine noi la marketonline.


Am omasina de tocat carne nrsi as dori sa o transform din. La Lancom gasiti masini tocat carne profesionale pretabile pentru orice. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Din seria masinilor de maruntit.


Reductor axial cu angrenaje din nylon 6. Categorie: Tocatoare de carne. Vreau sa-l adaptez la o masina de tocat carne. Datorita acestui reductor masina asigura o singura viteza de rotatie de . Promotii masini tocat carne electrice profesionale. Permite folosirea modulului masina de tocat carne pe robotul de bucatarie Moulinex Masterchef . Nici nu vreau sa ma gandesc cum suna o masina de tocat carne in. CV a cardanului spate (cea de catre reductor ), cand am cuplat 4xpe mic . Gura,spirala in ghisa Optional in inox.


Structura inox cu gura demontabila. Important : buton inversare sens , picioruse guma , reductor cu baie de ulei. Avantaje utilaj: * inducție de motoare electrice. Confectionez spre vanzare masini.


Proiectul este nefinalizat deocamdata,fulia de pe masina are mari oscilatii, capatul melcului unde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare