luni, 28 martie 2016

Expresoare de longhi

Alimentare: 230V Putere: 0. KG Faina, Otel inoxidabil. Robot Bucatarie cofetarie Solia MGermania mixer planetar. Mixer magazine, preturi, oferte. Sunt utilaje de viteză, folosite în cofetării și patiserii, la bătut frișcă, blaturi și creme.


Cuva și cele trei scule de lucru sunt fabricate din oțel . Toate produsele sunt fabricate în China . Calitate mixere planetare italiene de sisteme de transmisie prin curea plat. Disponibil cu controale multiple și o varietate de opțiuni. Gama de mixere planetare patiserie-cofetarie este conceputa pentru a obtine aluaturi gustoase si rapide. Modelele din gama sunt variate, au panou de control.


Un aparat pentru a ob ine diverse produse alimentare pe baza ustensilei utilizate. La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. MIXER pentru a realiza piure de.


Echipamente pentru patisserie la oferte speciale cu livrare rapida. Gasesti probabil cel mai bun pret la mixere planetare cu Afacerist. Malaxor- mixer spirala aluat, cap rabatabil si bol extractibil 43kg.


Accesorii standard:cuva de litri,carlig,batattor,tel. Sunt foarte multumiti de acest mixer planetar , are tot ce ii trebuie. Stoc: disponibil in 7-zile. Este un utilaj multifunctional cu brate de mixare: tel, spatula, carlig. Va oferim o gama variata de mixere planetare , cu panou.


La TC Romania Crown Cool îți punem la dispoziție o gamă variată de mixere planetare potrivite spațiilor profesionale, precum bucătării, unități fast food sau. Obțineți amestecuri fine și cremoase. A WordPress Commenter on Hello world! Nu sunt produse în această categorie.


Autoritatea Nationala pentru . Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat . Succesul prajiturilor facute in casa este dat de folosirea unui mixer bun. Acceseaza cea mai diversificata gama si cumpara la reducere mixer de bucatarie de la diverse branduri. Gateste ca un profesionist! Conceput pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale unui . Noi am decis sa va venim in ajutor si sa intocmim un top al celor mai bune modele de mixere planetare in Moldova.


Asa deci, va prezentam cele mai bune . Variator electronic de viteza cu motoinvertor. Panou electric de control cu viteze. Bol din oțel inoxidabil robust de 10.


Se recomandă păstrarea ambalajului cel puțin pe perioada valabilității garanției. Dimensiuni: 3x 3x . Dacă este necesar să trimiteți în service. Afla cum alegi cel mai bun mixer cu bol pentru nevoile tale culinare si care sunt cele. Un alt detaliu care merita diferenta de pret se refera la mixajul planetar.


Există mai multe tipuri: - mixer planetar (malaxor);. Comoditatea, dar si economisirea timpului sunt doua cauze pentru care ar fi bine sa alegi un mixer planetar pentru bucataria ta! Detalii - mixere planetare - mixere planetare - Gastro Group. Rate in magazin, aprobarea . DESPRE NOIPROMOȚIINOUTĂȚI!


Explorati-va creativitatea la gatit cu noul robot de bucatarie Love Your Day.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare