vineri, 25 martie 2016

Aparat de muls banat

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Utilaje agricole si industriale. Se vinde la set, un set contine buc. Compatibil cu aparate de muls : alfa laval, banat , sezer, kurtsan.


Pulsator pentru aparat de muls. Accesorii si piese aparate de muls la Raki. In magazinele ROTAKT puteti achizitiona aparate de muls cu un post sau doua posturi, accesorii si. Colectarea laptelui de la aparatele de muls se face în conducte din inox, care pot fi prevăzute cu contoarele de debit ale sistemului de înregistrare automată a . APARAT DE MULS BANAT PENTRU VACI! Dimesiunile gasiti pe poza.


Niste aparate de muls pentru vaci iti dau o mana de ajutor in gospodaria ta! BANAT de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc. Cumpara acum de pe Okazii.


Valva inchidere tip robinet, din metal, pentru bratul de muls al aparatului. Zeci de modele de piese de schimb pentru aparatele de muls performante. Store comercializeaza mulgatoare ( aparate de muls ) vaci, capre, oi,. Vând aparat de muls capre și oi pe două posturi, în stare bună de funcționare,.


ALFA LAVAL motor de kw trifazic. Aceste utilaje sunt foarte utile pentru Agricole si . Banat , Sezer, Milker, etc. Un aparat de muls ar urma sa asigure, in primul ran igiena obligatorie in . Comercializam srot de soia, cu un continut ridicat de proteina.


Mansoane aparat muls banat nova. Depozite Adidana Dispozitiv . Un accesoriu indispensabil intr-o ferma de vaci este aparatul de muls , acesta ajutandu-va sa aveti o productie de lapte rapida, fara a avea . Achizitionarea de vaci de lapte si aparate de muls pentru ferma zootehnica SC. Bidon de inox, sistem de . Nu înțeleg foarte mulți că Primăria era o vacă de muls și toți cred . Din laptele muls face produse tradiționale pe care le vinde pe piața. Aparat de muls oi si capre EMT EMT2+1GA4 posturi, bidon aluminiu l, 14rpm.


Aparate muls capre Kurtsan, posturi, bidon, inox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare