vineri, 25 noiembrie 2016

Cana blender philips

Aparat cafea second hand. Importator expresoare cafea second hand. VINZARE APARATE DE CAFEA A CELOR MAI RENUMITI PRODUCATORI DIN LUME , PENTRU. SECONDHAND ( Second hand ) Lavazza Espresso Point. Chemati-ne in locatia dvs, pentru a nu rata aceasta oportunitate!


Solutii profesionale de cafea pentru toate categoriile de consum restaurante, baruri, . Reparatii expresoare, aparate de cafea , automate cafea. Service complet pentru espresoare casnice profesionale semiautomate automate modele. Vand expresoare second hand Delonghi Saeco Jura verificate si revizionate. Intra pe site si fa o cerere de oferta pentru aparate cafea second hand.


Compară cele de companii din TIMIŞOARA: TALLY CAFFE S. Echipamente restaurant noi vs echipamente restaurant second hand. Comanda online si ai transport rapid de la Gastroprofis! Aceste aparate sunt noi, destinate vanzarii si nu le inchiriem. Cafea boabe, produse pentru automate de cafea si espressoare.


Espressoare Noi; Espressoare Second - hand ; Accesorii. Saeco Arad comercializeaza automate de cafea noi si reconditionate in Arad. Cu o experienta de peste de ani, Saeco Service srl ofera service profesional.


Vânzare, închiriere (gratuită) și service pentru aparate automate de cafea și aparate de. Dispunem de o gamă variată de automate de cafea profesionale de la producătorii. Noutăţi espressoare, râşniţe, accessorii şi cafea. Espressor profesional Rocket RE Dual Boiler, grupuri Detalii.


Automat cafea Wittenborg 71Es (cat. A).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare