vineri, 11 noiembrie 2016

Releu monitorizare tensiune

Cantitate: Preț fără TVA pentru: Minimum Quantity: Minimum Quantity: ? Tipuri multifuncționale, asigurând flexibilitatea supravegherii: . Releele de tensiune sunt concepute sa monitorizeze tensiunea pentru sisteme mono sau trifazate. Va recomand releul RM4UB3 din gama Zelio Control. Se poate seta un prag de tensiune minima intre 160. V si un prag de tensiune maxima intre . Supravegherea tensiunii minime, relativ la potentialul conductorului neutru, în sisteme trifazate este realizat cu ajutorul releului de monitorizare p. Ideal pentru protectia aparatelor electronice a centralelor termice pentru protectia placilor electronice a acestora. RETEA TRIFAZATA, RELEE MONITORIZARE RETELE TRIFAZATE, RELEU MONITORIZARE CADERE TENSIUNE , RELEU MONITORIZARE LIPSA FAZA, . Multe relee dispun de bobine cu comandă prin variație de tensiune.


Tensiunea nominala de lucru AC (circuitul de comanda), AC 2V. Frecventa nominala, Hz. Pentru VV înaltă tensiune. Caracteristici: Led-ul verde este aprins cand este aplicata tensiunea de alimentare.


Relee de supratensiune subtensiune. Microprocesor cu telecomandă și supraveghere. Descriere: Tipul de conexiune electrica surub conexiune Cu cleme detasabile Da Monofazat sub tensiune posibila Da Trei faze sub tensiune posibila Nu . Releul pentru monitorizarea. Exemplu: seria 7 releu de supraveghere a tensiunii trifazate, o ieșire, alimentarea la 380. Oferta noastra cuprinde relee de monitorizare a tensiunii pentru protectia instalatiilor electrice casnice si industriale.


Tablouri electrice si distributie, relee comanda si socluri, aparatura modulara, . Monitorizeaza tensiunea de alimentare a . Reduceri, promotii, oferte speciale la Componente . RMT-dispozitiv de protectie a consumatorilor electrici contra socurilor din retea (nivelul marit sau scazut de tensiune ). Salut, In tabloul electric am doua protectii, una de minima si alta de maxima tensiune conectate la o siguranta generala. Cumpara releu online pe eMAG. RELEU DE PROTECTIE TENSIUNE MONOFAZAT 20A DIGITOP VP-20A. Transformator coborâtor de tensiune pentru monitorizarea tensiunii reţelei electrice. Destul de des, chiar și în casele și apartamentele moderne, tensiunea în circuitele . RELEU DIGITAL DE PROTECTIE LA TENSIUNE VP-32A la cel mai bun pret.


Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. Alerte disponibile: e-mail, SNMP traps, SMS, iesiri digitale de tip releu. Baterie: acumulator Li-ion reîncărcabil de 22mAh încorporat, cu tensiune de 3. V ○ Timpul de încărcare este de ore, iar durata de viață a bateriei este de. Putere nominală: 8w -7. Durata de viață estimată: 200ore -8.


Bearing: hidro-rulment -9. Viteza de vânt: 551CFM -10. Sursă de alimentare: 3/6/12. Relația de potrivire: să . Marcă: Yihengtai Material: Aluminiu Model: Ht-01.


OSD de zbor: Titlul Timpul de tensiune cam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare