miercuri, 16 noiembrie 2016

Robot de bucatarie philips viva collection hr7761

Noul produs, marca Peterhof trebuie sa fie nelipsit in casa oricarei gospodine, deoarece usureaza munca si grabeste . Aparat de facut paste din inox cromat. Cumpără electrocasnice și tehnică la preț accesibil în magazinul online BOMBA: televizoare, frigidere, mașină de spălat, laptopuri, tablete, telefoane mobile. Acest aparat inovativ are o mulțime de funcții și este alcătuit din materiale de înaltă calitate, ușor de asamblat și de curățat. Dispozitivul pentru ravioli se utilizeaza impreuna cu masina de facut paste.


Masina pentru taitei BEST Masina pentru taitei BEST. Dupa cum probabil ati vazut zilele trecute, am primit spre testare un aparat multifuctional marca Philips de la Gustos. Le multumesc mult pe aceasta cale atat . Am descoperit insa masina de paste de la Marcato, made in Italy, cu ani.


Il taia in fasii grosute, le rula si le taia in taietei subtiri, subtiri. Preturi si oferta de produse din gama masini de taiat taitei din toate magazinele online din Romania. DE PASTE PENTRU UTILIZARE. Masina taitei si ravioli BH777 Masina de facut taitei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare