luni, 14 noiembrie 2016

Soclu releu

Socluri releu , pcb, sina. Laptop – Calculator Componente si accesorii. Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare. Tensiunea nominala: 250V AC. Relee industriale OMRON cu montare pe soclu , compatibile cu soclurile de la releele romanesti RI13.


Releu industrial de uz general cu pini dispusi circular. Clemă de prindere metalică ptr. Oferte pentru soclu releu la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără soclu releu de la unul din magazinele noastre.


Nu ai găsit soclu releu ? Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Tablouri electrice si distributie, relee comanda si socluri , aparatura modulara, . Utilizat in domeniul auto. Relee compatibile : FRC2CLD-12P FRC2C24 . RELEU MINIATURA PLUG-IN RXM RELEU 230V AC 4COM F. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. SOCLU la cel mai bun pret. Imaginile produselor au numai titlu informativ si pot diferi de imaginea reala a produselor.


Acest lucru nu schimba caracteristicile lor de baza . Clasa: Relee Intermediare RI1 230V, 220V Releu. Seriozitatea, responsabilitatea şi orientarea spre performanţă sunt direcţiile noastre de acţiune în prezent şi în viitor. LA COMENZI DE PESTE 2LEI.


Livrare in orice oras din Moldova! Poti plati in rate fara dobanda. Permite conectarea detectorilor din seria 6DSC, la centralele de alarma. Materiale Electrice - magazin on-line, distribuţie şi vânzare cu amănuntul!


Soluţii pentru distribuția energiei electrice, tehnica de . Tip accesorii relee stativ. Terminale cleme cu şurub. Ansamblu compus din releu. Relee de suprasarcina si de monitorizare. Interfața CLP reprezintă seria de relee pentru uz universal de la Phoenix.


Module releu electromecanice și cu semiconductor. Listă de produse socluri. TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 5RON.


LZS:PT2D5Treleu de cuplare 2V c. Sparatorare si socluri pentru sigurante fuzibile. Relee intermediare cu sau contacte, indicator mecanic și indicator cu LED AC, DC . Relee statice, relee, socket-uri, socluri relee , echipamente electrice, relee statice. Untersatz m soclu , suport Unterseeboot n submarin Unterseefahrzeug n vehicul. Orice releu este alcatuit din trei elemente functionale fundamentale:.


Releul directional Rde serveste ca element component in protectiile maximale . Releu pas-cu-pas, teleruptor, comanda unui bec din mai multe puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare