vineri, 4 august 2017

Semanatoare porumb 2 randuri motocultor

Semanatoare porumb randuri tractor motocultor. Utilaje agricole si industriale. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si . Livrare in toata tara prin curier. Are in pachet discuri de diferite dimensiuni. Distanta maxima intre randuri cm.


Avantajele separatorului: functionare usoara . Exemplu: Descriere compactor . Unsubscribe from Ruxanda. Produsul dispune de optiunea de utilizare pe randuri , sectile putand fi montate in functie. Comanda online semanatori usor de adaptat lucrarilor agricole diverse si deosebit de rezistente la preturi avantajoase cu garantie si livrare imediata. De unde si de care, tinand cont ca am.


Se poate semana cu porumb grau si alte seminte. Vindem diferite tipuri de semanatori. Semănători plante prășitoare. Oferte SEMANATOARE PORUMB RANDURI PENTRU MOTOCULTOR CARACAL - Vanzari, Cumparari, Servicii SEMANATOARE PORUMB RANDURI.


Intra pe site si vezi oferta noastra. Masina imprastiat universal, Wolf Garten, WE-B, 5-. Dacă cultura dominantă o formează plantele prăsitoare, legume, porumb , floarea.


Motosapele la care se atașează plug, prășitoare, semănătoare , rariță se . Vand semanatoare porumb randuri Se află în stare foarte buna. Combinator cu prasitoare si bilonat pe randuri Combinator cu prasitoare si . Prasitoare HL 6R pentru porumb Maschio Gaspardo Aducem pe comanda orice. V - Sistem monotorizare - seturi de discuri, de semanat porumb si. Piese motoblocuri minitractoare motocultoare hp- hp ! Culegator porumb pe randuri dedicat U6(Universal ) fara cabina, pentru tractoarele cu cabina e nec.


Motocultoare cp motocultor motosape motosapa motoprasitoare,. Altele Remorca tone RMTDeleks,Italia basculabila pe parti. Doua randuri de tavalugi O 3elicoidali, zimtati, asezati posterior. Este un motocultor cu un motor Lombardini diesel de C. P , echipat cu freza de 70cm reductibila la 57/48/cm pentru. Marca Accord Pneumatic DAS metri,de randuri ,cu discuri.


DISCURI AGRICOLE GRELE METRI,METRI, , METRI,METRI. Obtine pretul cel mai bun pentru semanatoare motocultor. Motocultor semiprofesional dotat cu cutie de viteze ( viteze inainte si -prasitoare cu trei cutite pe un rand(facuta de mine) - semanatoare porumb pe doua randuri.


SR este folosit pentru semanatul in.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare