miercuri, 9 august 2017

Vitrina rece fast food

Vând vitrina orizontala rece,cuptor patiserie. Comanda acum vitrine de banc moderne de pe Topk. Vitrina rece prezentare produse CLR. VITRINA RECE EXPUNERE DE BANC - CLR. Interiorul si exteriorul sunt din inox aisi 304.


Structura din sticla pentru protejarea alimentelor. Vand orice tip de utilaje fast - food noi si second hand ! SDS Group distribuie, in Romania, o gama larga de utilaje pentru fast - food , de inalta calitate, produse de. Destinate pastrarii in conditii optime a produselor precum pizza, produse de patiserie, vitrinele calde sunt ideale pentru magazine tip fast - food , cofetarii, patiserii.


Produsul pe care il ravneai. Alegeti dintr-o gama variata de vitrine frigorifice de banc, ideale pentru orice fast - food , benzinarie , supermarket, magazin, etc. Va oferim echipamente frigorifice . Grill pentru mini – frigarui. Frigaruile sunt o solutie facila si gustoasa pentru orice masa in curte, pe terasa sau pentru orice petrecere.


C, 1W, rafturi reglabile pe inaltime, Hendi, neagra, 452x406x(H)9mm. Acum avem anunțuri pentru Masa rece fast food în casă și grădină. Oferte produse si servicii: vitrina fast food. Echipamente dotare fast food.


FAST FOOD : Cuptoare cu vatra. Dulap Frigorific Patiserie Friteuza gogoşi. E fast - food doar in sensul ca gasim acolo mancarea gata preparata, asteptand cumintel in vitrina , dar hey, asta se mai intampla si la alte . Geamuri din sticlă termo-rezistentă, rafuri din grilaj cromat. Un cuptor pentru pizza, un aparat pentru Kebab, o instalatie GPL, un aparat Sandwich Panini dublu, o vitrina calda pentru patiserie, o vitrina rece pentru . Carcasa din otel inoxidabil.


Valy - am o poza cu cai la profil -vand orice tip de aparatura fast food HORECA. Unul putea fi chiar despre fata de la fast - food. Inchiriere fast food utilat si mobilat, 1mp la 1. Dau drumul la apa rece și mă clătesc îndelung pe față.


Frigidere, blast chillere – abatitoare, vitrine , dulapuri si mese reci toate le puteti gasi la LEIDA. Constructia lor este dedicata utilizarii in bucatarii . Face cu piciorul gol și măsliniu, până la genunchi, mic de pus în vitrină de . Grocery Store, Fast Food Restaurant, Shopping Retail 1. Artinvest Swisskrono novi dekori 20Slike govore 10reči Novi dekori .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare