vineri, 31 octombrie 2014

Aparat taiat cartofi profesional

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si. Masini de taiat profesionale de la Risto Chef. Comercializam intreaga gama de masini de taiat: masini de taiat cartofi , masini de taiat legume, masini de taiat . Orice bucatar are nevoie de un aparat manual de taiat cartofi pentru a prepara retete delicioase intr-un timp scurt Astfel ucrul in bucatarie va fii mult mai eficient.


Aparat feliere pentru taiat cartofi pai, manual, fonta, Nou.

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Aparat de taiat cartofi pai profesional cu utilizare manuala, made in Spania. Este perfect pentru utilizare in restaurante, bucatarii profesionale , pentru o productie . La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta.


Masina taiat cartofi din Accesorii Bucatarie de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Feliator cartofi pai Floria, Lame inox si manusi bucatarie. Placa de montare specială permite demontare și curățare facilă.


Tăierea cartofilor pai va deveni mult mai ușoară și mai eficientă cu acest tăietor de cartofi profesional.

Aparat taiat cartofi pai se montează pe masa de lucru sau pe perete. Acest tăietor este fabricat din materiale de calitate . Dimensiuni m4x160x110. Aparat manual taiat cartofi pai cu cuțite de taiere. Cuțitele sunt realizate din oțel inoxidabil.


Se montează pe masa de lucru sau pe perete. Produsul nu poate fi comandat! Parametrii şi descriere Păreri (0). Obtine cartofii pai perfecti cu un feliator cartofi in doar cateva minute. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de ajutorul unui astfel de aparat este sa alegi.


Pentru cei care doresc sa achizitioneze un feliator cartofi pai profesional , . Mari reduceri de preturi. Livrare cu verificare si retur in zile. Lamele de taiere sunt realizate din otel inoxidabil si pot fi curatate la masina de spalat vase.


Aparat pentru taiat cartofi pai, grosime 9x9mm. Taiati cartofii rapid si uniform , obtinand rezultate la fel ca la restaurant. Tăiere simpla și ușoara, datorită bazei mari și brațului .

Acest aparat de taiat cartofi este rapid si simplu . KUCHENPROFI este brandul GERMAN cu aproape 1de ani experienta in domeniul bucatariei. Aparatul Pentru Cartofi Pai asiguraă stabilitate și siguranță în timpul utilizării. Cu lamele sale ascuțite, aparatul taie printr-o simplă apăsare un cartof întreg . Corp aluminiu vopsit electrostatic.


Cutit din inox detasabil. Ustensila pentru taiat cartofi pai : Ca sa obtinem cartofi pai prajiti in. Acum prefer sa-i tai cuburi si sa-i prajesc in aparatul ActiFry de la Tefal.


Caracteristici aparat taiat cartofi : Realizat din material plastic si otel inoxidabil Portioneaza in felii de aproximativ cm. Sectiune de taiere cu 25 . Aparat de feliat cartofi pai si legume, din inox, site de marimi diferite, usor de folosit, piese de calitate si rezistente. Feliati rapid cartofii cu ajutorul acestui dispozitiv cu lame de inox si rezervor. Cartofii pai, prajiti sau la cuptor, se fac acum si mai usor!


Daca iti plac cartofii prajiti, dar nu reusesti sa ii tai egal este momentul sa iti achizitionezi aparatul special de feliat cartofii. Cu acest aparat taiat cartofi faci cartofi prajiti imediat fara bataie de cap. Comanda acum masina de taiat legume la cel mai bun pret din tara. Disponibilitate: In stoc.


E o răzătoare electrică care face orice, inclusiv taie felii de legume. Discuri tăiat cartofi pai TVM Titanium. Sunt compatibile cu mașina pentru feliere TVM. Pentru realiarea bastonașelor de cartofi destinați prăjirii în friteuze.


Impingator pentru aparat taiat cartofi pai, confectionat din polietilena, dimensiune 10xmm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare