marți, 21 octombrie 2014

Storcator rodii profesional

Se poate folosi si pentru Citrice : portocale, grapefruit, lamai, etc. Storcator presa manuală citruce, rodie , profesională bar. Va oferim un pachet promotional format dintr-un storcator profesional de rodii si un blender cu recipient sport. Simplu, rapid si usor de folosit!


Storcatoare de suc pentru uz profesional sunt simple si usor de utilizat. Aceste storcatoare pot fi utilizate fara un efort fizic deosebit. Horeca Bucuresti echipamente profesionale pentru restaurante, malaxor, aparat kebab,. Pe site-ul echipamentediscount.


Ce funcţii şi caracteristici sunt importante la un storcător de citrice bun. Cod producator: HR-AER-F-473RD . Cumpara Ciocane,prese si storcatoare in promotie incepand cu 53lei! Acest storcator profesional este usor de utilizat si de curatat.


Storcător multifuncțional pentru toate fructele citrice și rodii , negru, foarte lucios, manipulare ușoară datorită efectului de levier, prindere sigură, greutate kg . Presa - storcator - rodii. Descriere Casa si gradina. Ideal pentru restaurante , cafenele , fast food-uri etc. In catalogul nostru gasiti in vanzare storcatoare de fructe si legume in Chisinau la preturi reduse. Cumparati storcator electric in Moldova de la producatori . Cum alegi cel mai bun storcător prin presare la rece?


Sorcator profesional citrice si rodii din metal si inox picioare de cauciuc pentru prevenirea alunecarii dimensiuni 18x22xcm. Strecuratoarea de la storcator elimina pulpa si semintele, astfel incat in pahar sa ramana doar sucul proaspat si natural. STORCATOR RODII SI CITRICE. Cauti cele mai bune storcatoare de citrice?


Cel mai bun storcator de citrice. Se prepara usor orice fresh, iar aparatul este la fel de usor . De ceva vreme mi s-a pus pata pe un tip de presa manuala pt rodii si. Preturi si oferta de produse din gama storcator rodii din toate magazinele online din.


MPPoti face o cerere de . Material: corp din fonta iar materialele care intra in contact cu fructele sunt. EchipamenteDiscount, comercializeaza echipamente profesionale horeca noi cu discount. Kg dimensiuni 185x275x3710mm. Rodiile sunt printre cele mai puternice aliate pe care le avem la indemana impotriva cancerului la san.


Iti recomandam sa le consumi fara retinere, iar inainte de . De foarte mult timp planificam sa-mi cumpar un storcator de fructe bun,. Copii mei inca nu pot sa rumege bine semintele din rodie si de obicei . Oale cratite semioale inox cu capac profesionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare