vineri, 31 octombrie 2014

Masina tocat carne inox

Cumpara masina tocat carne profesionala online pe eMAG. Utilizare si curatare foarte usoara, . Tocator carne din inox , model manual, produs italian de inalta calitate. La Lancom gasiti masini tocat carne profesionale pretabile pentru orice carmangerie - Lancom Distribution.


Masini tocat carne profesionala TCelectrica. Masina tocat carne 6kg inox 220V.

Productivitate: kg pe ora. GRATUIT: cutit inox suplimentar si bucati palnii pentru carnati de porc si de oaie. Servicii, afaceri , echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Inainte de a achizitiona o masina de tocat carne manuala, trebuie sa aveti in vedere. Material: Masinile de tocat carne pot fi fabricate din fonta, plastic sau inox.


Grupul de prelucrare si structura din otel inox garanteaza rezistenta in timp si curatarea usoara. Designul compact face ca masina de tocat carne sa ocupe putin . Pentru comenzi si mai multe informatii despre masinile de tocat carne : .

Dimensiuni de gabarit : 22. Sita si cutit : inox alimentar AISI 3cu gauri mm . Fara masina de tocat carne este imposibil a gati o gama . Cutit de inox nr pentru masina de tocat carne. TOPK va ofera o gama variata de masini de tocat carne din inox ori aluminiu, de diverse capacitati, simple, cu malaxor ori sisteme racire ptr carmangeria . O mașină de tocat carne electrică poate fi utilizată pentru mult alte alimente, fiind. Tocator de carne electric profesional Reber de tip 2 integral din inox. Motor ventilat, pentru folosire continua.


Angrenaje din otel, motor . Mașină tocat carne MG12MD este echipamentul ideal pentru orice bucătărie de restaurant, carmangerie sau măcelărie. Construită integral din inox , mașina . Cutit masina de tocat carne , ENTERPRISE tip 2 cu autoascutire, diametrul exterior- 73mm, laturi patrat de fixare 13x13mm, confectionat din otel inox. Maşină de tocat carne , Albatros MT 4W, 13lei, compari.


Avand un design placut, realizata din materiale de calitate,. Corpul masini , sita si cutitul sunt realizate din otel inoxidabil. Motorul este cu inductie asicron 220v Hz , certificat . Cu aceasta masina de tocat carne cu palnie mare puteti avea o productivitate ridicata.

Structura din fonta va garanteaza rezistenta, iar curatarea acesteia se face . O masina de tocat carne este unul din acele ajutoare de bucatarie de. Consumabile TEHNO FOOD - Sita inox pentru masina tocat carne mod. O masina electrica de tocat carne este un instrument esential pentru. Cutit cu fete fabricat din inox pentru a prelungi durata de utilizare si . Sunt facute din metal (aliaj de aluminiu, inox , otel inoxidabil) sau din plastic. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Lancom va ofera masini de tocat carne profesionale pretabile pentru orice carmangerie. MASINA TOCAT CARNE 6KG INOX 220V. Sistem tocare din otel inox. Oferte produse si servicii: masina tocat carne din inox.


AcasăOferteBucatarieOFERTA SOC! Gat, inel, melc, din INOX. INOXUL si chiar OTEL- INOX e un material muuult mai moale . Mașina de tocat Delimano Joy îți permite să pregătești rapid și sigur soiurile preferate de carne și chiar să faci cârnați.


Are un motor puternic de 1. Coemrcianii vad ca aplica numai pentru telefoane, masini de spalat, frigidere, si asa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare