marți, 21 octombrie 2014

Mulgatoare vaci pret

Aparat de muls vaci mulgatoare vaci mulgatori bovine masina capre oi. Animale domestice si pasari Vaci. Aparate de muls vaci de la Fermierul Afacerist!


TRANSPORT GRATUIT pentru Aparate . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida pentru. Niste aparate de muls pentru vaci iti dau o mana de ajutor in gospodaria ta! Cea mai mare expoziție internațională specializată pe echipamente și tehnologii agroindustriale. Transportul este asigurat de . L, - panou de control cu siguranta si carcasa motor-suport pentru bidon.


V - pulsatii pe minut . Sortiment vast de aparate de muls vaci in Moldova la preturi ieftine. Cumparati mulgatoare electrice automate in Chisnau la oferte unice. Livrare rapida in toata. Garantam deasemenea si cel mai bun raport calitate pret.


Preturi mulgatoare vaci - Lista cu rezultate pentru mulgatoare vaci. Store comercializeaza mulgatoare (aparate de muls) vaci , capre, oi,. Compara preturi si oferte actualizate. Avem si pe ulei cu durata mai lunga de functionare!


Forgarden Suceava este importator si distribuitor aparate profesionale pentru muls vaci , oi, capre ( mulgatori electrice). Va oferim produse de marca la preturi de . Intra acum si convinge-te de calitatea acestor aparate de muls! Reduceri, promotii, oferte speciale la . Cand tii neaparat sa stii unde gasesc mulgatori la un pret bun ceilalti mici fermieri si.


Numarul de posturi: reprezinta practic numarul de vaci care pot fi mulse . Aparatul de muls pentru o vaca se poate gasi la un pret destul de bun,. Un agent va va contacta in . Materialul bidonului: Inox. Pretul este pentru metru de furtun. Oferte produse si servicii: mulgatoare vaci. Romania , garantie ani.


Piese de shcimb aparate de muls vaci si service. Sorteaza dupa: Pret - crescator. Robinet vacum mulgatoare ROSU. Comanda aparate de muls vaci de calitate superioara cu ajutorul carora veti colecta laptele eficient si igienic, fara sa existe pierderi.


Asadar, vreti mulgatori ieftine? Sunati atunci consultantul . Utilaje pentru muls pentru vaci de producție turcească Mai mult. Gasesti probabil cel mai bun pret la . Mulgatori capre de calitate? Echipamentele noastre se adreseaza fermierilor mici, fermelor mari de vaci , oi sau . CALITATE LA UN PREȚ CORECT Ofertăm cele mai avantajoase soluții tehnice în funcție de. Beneficiezi de produse originale 1. Preţ Anul Kilometraj Forţă.


Masina de muls: anunțuri. Bidoane: 2×L, inox Pulsatoare:. IMPORTANT: Pentru orice aparat de muls, transportul este inclus in preț până la FERMA dvs.


Modele de aparate de muls: Milkkar 1. Utilaje agricole, combine, aparate muls vaci , cositoare, remorci, cisterne,. Ordonare dupa: Selecteaza, Pret crescator, Pret descrescator. Cumpărați Instalaţii de muls utilizate pe traktorpool.


De la: Discount , Pret unitar (TVA inclus), Ai economisit:. Caracteristici aparat de muls vaci - bidon aluminiu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare