joi, 23 octombrie 2014

Masina de taiat cartofi pai

Aparat de taiat cartofi pai din otel inoxidabil, ASHOP. Aparat taiat cartofi pai profesional, Moratti, manual, fonta. Aparat pentru taiat cartofi pai , otel inoxidabil, Gema Mixt. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si.


Aparat feliere pentru taiat cartofi pai , manual, fonta, Nou.

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Masini de taiat profesionale de la Risto Chef. Comercializam intreaga gama de masini de taiat : masini de taiat cartofi , masini de taiat legume, masini de taiat.


Orice bucatar are nevoie de un aparat manual de taiat cartofi pentru a prepara retete delicioase intr-un timp scurt Astfel ucrul in bucatarie va fii mult mai eficient. Aparat manual pentru taiat cartofi in spirala, inox. Iubiti cartofii prajiti sau chipsurile si credeti ca aceasta leguma nu mai . Masina taiat cartofi pai manuala cu chit de taiere schimbabil, ideal pentru cartofi pai in mari cantitati!


Dimensiuni m4x160x110.

Vezi ofertele promotionale pentru ustensile si echipamente de bucatarie profesionale. Placa de montare specială permite demontare și curățare facilă. Cartofii pai , prajiti sau la cuptor, se fac acum si mai usor!


KUCHENPROFI este brandul GERMAN cu aproape 1de ani experienta in domeniul bucatariei. Taiati cartofii rapid si uniform , obtinand rezultate la fel ca la restaurant. Tăiere simpla și ușoara, datorită bazei mari și brațului . Lamele de taiere sunt realizate din otel inoxidabil si pot fi curatate la masina de spalat vase. Acest aparat de taiat cartofi este rapid si simplu de folosit. Se poate demonta usor, se spala manual cu apa calda si detergent de vase , sau in masina de spalat vase.


Cu acest aparat taiat cartofi faci cartofi prajiti imediat fara bataie de cap. Ustensila pentru taiat cartofi pai : Ca sa obtinem cartofi pai prajiti in. Aparatul Pentru Cartofi Pai asiguraă stabilitate și siguranță în timpul utilizării. Cu lamele sale ascuțite, aparatul taie printr-o simplă apăsare un cartof întreg . Cum își face un gadget freak cartofi prăjiți.


Tehnologie, Uncategorized. Masina Spiral Potato Slicer pentru taiat cartofi in spirala ideala pentru iubitorii de cartofii prajiti sau chipsuri.

Va punem la dispozitie masina de taiat cartofi Spiral . Importator, distribuitor si prestari servicii pentru echipamente si masini pentru restaurante si. Caracteristici aparat taiat cartofi : Realizat din material plastic si otel inoxidabil Portioneaza in felii de aproximativ cm. Sectiune de taiere cu 25 . Reduceri DISPOZITIV DE FELIAT CARTOFI PAI site de reduceri SITE_nume. Aparat profesional de taiat cartofi – aceasta masina este foarte . Cu ajutorul acestui dispozitiv de taiat cartofi pai puteti tăia cartofii rapid si fara efort. Exercitati o presiune simplă ce va fi suficientă pentru a transforma cartofii, . Aparat inox pentru taiat cartofi pai - Potato ChipperOferta limitata.


Reduce timpul de preparare al cartofilor pai! Taie cartofii sub forma de betisoare. Disponibilitate: In stoc. Poate felia si legume precum morcovi, dovlecei.


Feliator de ouă și cartofi bucăți. Spre exemplu, masinile care taie rosii, salate sau citrice au seturi de lame cu marimi diferite, pentru mai multe tipuri de feliere, iar cele care taie cartofi pai pot . Discuri Taiere Cartofi Pai pentru Robot de Legume Profesional Robot Coupe. Calitate superioara, INOX! Disc Cartofi Pai 8x8mm - Diametru 190mm - Robot Coupe.


Corp aluminiu vopsit electrostatic. Cutit din inox detasabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare